Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa care, nikad se u istoriji nije desilo da se odjednom pojavi milion ljudi na ulici i krene da jebe sve redom. Vazda su pocinjala sranja manjim protestima i pobunama.
Imam 38 godina i radim....lol
Hahah pa ti ko da ne znas da se radi o Balkanu jebenom. Fokusiraj se na ovaj dio mog posta
Slazem se da je sumnjivo sve to, i te obdukcije odnosno izvjestaji sa istih, i te price itd. S druge strane, presumnjivo je i to da Dodik ili Ilic su htjeli da ubiju nekog rendom klinca ali eto nisu uspjeli da sakriju to od budnog oka bosanske sirotinje, kao sto sam ranije pisao ovdje, mnogo vaznije face i uticajnije licnosti su ubijene bez ikakvih dokaza i potezanja price oko toga. Mozemo se uhvatiti i toga sta je uopste mali mogao da uradi da se zamjeri tako vaznim facama, sto je opet izuzetno sumnjiva stvar, mogao je eventualno da bude svjedok necemu, ali opet svjedoci se ne muce i ne siluju nego se ubijaju po kratkom postupku. I tako u krug, prica je prepuna pitanja, i za svaki makar teoretski odgovor se mogu postaviti jos po 5 novih, tako da mislim da je smijesno tvrditi sa sigurnoscu sta se desilo kad bukvalno nijedna verzija price nema ni dokaza ni smisla.
Pa znam da nije, zato i ne promovisem tu moju ideju kao neko rijesenje situacije, jer sam svjestan da je neizvodljivo u praksi u trenutnim uslovima. Ljudi su i ovako oguglali na maltretiranje od stane vlasti, plus svaki pokusaj nekog protesta iza kog ne stoji niko biva ugusen u roku od odmah, i time dodatno ubija pobunjenicki duh kod naroda.
Sto se kaze riba smrdi od glave, a kad ti strane obavjestajne sluzbe kolo vode u drzavi, moras biti teski entuzijasta da vjerujes da ces postici nesto protestima. Jer oni glavni odgovorni ti ostaju u pozadini. Sutra nek izbiju masovni protesti i nek se cak i smakne Vucic, opet to nece imati nikakvog efekta na drzavu jer ovi imaju jos 5 Vucica na klupi koji ce odmah da ulete i nastave sve po starom. To i jeste ono najgore, sto su svi ljudi koji bi stvarno mozda i mogli da naprave nesto od drzave maksimalno potisnuti u drugi plan i cenzurisani, a od ponudjenih opcija svi su ti isti kurac.
Imam 38 godina i radim
Ne znam sta ti je tu smijesno, napisao sam to jer si bukvalno izmislio da sam student u NS, ne znam na osnovu cega, ali kontam da pokusavas da izjednacis zbog tvoje izjave o mijenjanju krvi kao da imas sad ti nesto mene da zajebavas. Samo naprijed.
Председник каже да не може и не жели да одговара на речи Давора Драгичевића, оца несрећно страдалог младића Давида, које се односе на њега лично, већ да га брине то што такве изјаве показују да постоји снажна струја и у српском народу у Републици Српској, која жели њено удаљавање од Србије.
Како је рекао, постоје, нажалост, такви људи и такве струје и, мада је сигуран да је већина Срба у РС за блиске односе са Србијом, те струје су релативно снажне, можда на три-четири, али и 10 или више одсто...
На питање да прокоментарише речи Давора Драгичевића – "шта Вучић има да тражи овде? Ко је он? И он ће тамо (у Србији) добити шта треба", Вучић је рекао да то шта ће он добити овде у Србији, то је у реду.
"Све што је лично, ја нећу да коментаришем, и тешко ми је да будем личан и да одговарам људима који су изгубили дете", навео је председник.
Људи, каже, њега лично могу да воле или не и на то имају право, али га је забринула реченица: "Шта би неко из Србије имао овде (у РС) да ради?"
Поновио је да српска полиција није била у Бањалуци на дан хапшења Давора Драгичевића и приметио да је једини из Србије који је тог дана био тамо био Вук Јеремић, али да он није ни полицајац, ни представник неког државног органа.
"Та изјава је показала нешто друго, да постоји снажна струја у српском народу која жели удаљавање од Србије", указао је Вучић.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Young_blood_transfusion
Vrte jednu te istu spiku, i Vucic, i Dodik, i ostale balkanske kabadahije. I svi padaju na istu spiku, majko moja, treba nas satreti sve sa lica zemlje
Imam 38 godina i radim
Имам 23, још мало 24, године и радим.
главни откључај ово љуби брат
https://vukajlija.com/forum/teme/46451?strana=8
kada je moja mama imala 38 ona je rađala ne radila
Kostat ce te ovo mujo, kud ne rece da imas 23 i studiras
Imam 30 i radim (se)
Adža adža
Imao bi 38 da se nisam radio
Imam 30 i radio bih
https://youtu.be/BPmRAc2_XvU
ovako bi izgledao cartman u rl hahahaha
Ovo je trebalo na podijeli sa vukajlijasima ali mi bas puca kurac sto zatrpavam ovu vec raspalu temu
Дајте лок на ово више