Правда за Давида

1. Kostat ce te ovo mujo, kud ne rece da imas 23 i studiras

Tesko, vidis da pokusavaju napraviti foru na silu, a to se rijetko kad odrzi. Jos ja gospodin, tamo im napisao da nemam nista protiv njih vec samo na ovoj temi da lupaju a trebao sam im otvoreno napisati da su glupi ko kurac.

2. Ја сам муслиман

3. Ne sad Boljo, sacekaj da Glavni i KBO jos malo izforsiraju svoj pokusaj fore, poslije pisi sta si htio

4. kada je moja mama imala 38 ona je rađala ne radila

pa kazu da je svaka trudnoca poslije 35 rizicna, da dijete moze svakakvo da se rodi, izgleda da su bili u pravu

5. Uu dobro mujo jebe

6. E Mujo na osnovu cega znas da je svaka opcija pored dodika pogubna za rs?

7. Komplikovano je objasniti jednim postom, ali vidi se po gomili izjava, po ponasanju, po svemu mogucem, kao npr tebe ili bilo koga neko sa strane kad bi pitao ”zasto mislis da vucic ne radi u interesu naroda”, ne postoji jedna izdvojena stvar koja ih cini losim vec mnostvo toga, ako ti se da proguglaj malo o njima (jer pretpostavljam da ne pratis redovno sta rade i pricaju s obzirom da nisi ti sam izbosne)

8. Saće Boh da ispiše šta je ovde problem samo da jedem

9. Пријатно ауторе Бохор.

10. Imam 38 godina i radim

11. Ovoga nije bilo za vreme Tita.

12. Evo.
    Problem je kad mi iz Srbije sudimo o životu tih ljudi ili tamo ili vas pod Dodikom kako hoćete. Ko što vi ne možete znati kako je pod Slobom bilo, sad pod Vučićem itd. Nije da nema toga da nije lepo za oko nama odavde a Dodik loodak peva pod šatorom jebe majku muslimanima, drzak je i bezobrazan dajte nam Dodika evo vam Vučić ali sve kao što sam rekao sve je to prividno nama u Srbiji on ne radi o glavi. Zbog toga nam se mišljenja razilaze negde. Verujem da on time što ne jebe živu silu drži tu Rs na nogama tj da to ima udela al moguće i neko drugi da je na neki civilizovan način imalo bi poente. Ovaj dečko što je ubijen ne znam nisma ispratio verujem da to znaju ma 3 čoveka ostali nagađaju i mi toga imamo ovde od jebene pevaljke pa na dalje. Još sam nešto imao da napišem al sam zaboravio dok sam večerao sada ako se setim napisaću čini mi se da je bilo važno

13. Nije dug post majmune

14. Opustio si se boljo, nemoj da dovodim mačka u čiznama ovdje da te izgrebe malo aa

15. Бохоре видо сам те у порнићу имао си огромни курац

16. Zašto niko ne poštuje Bohora večeras

17. Macku istice ban dana ovog, u kasnim vecernjim satima. Boljo spremi se (ovo izgovaram onim dubokim, hladnim naratorskim glasom)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.