Правда за Давида

1. Nema šta da čeka Mačka sad ga banuje Glavni trajno i ćao

2. Јер ко год увреди велечасног Бохора он иде под нож. Бохор је свемогуће божанство овог сајта и нико не сме да га дира

3. Inače krenuo sam danas pisati novu definiciju, ali dok sam izodgovarao svima na ovoj temi izgubio sam tok misli, a znate kakva definicija, bila bi odabrana sig

4. Jel ovo neka vaša interna šala, ili si posebno bezobrazan večeras?

5. Ne znam nisam se udubljivao sad jednom sam mu skinuo trajni videću sutra šta ćemo s njim XD

6. Biće priča a brate nisam ja bio na nalogu nemoj pls

7. Олижи ми јајо који си ти курац овдје па се нико не смије нашалит с тобом. Захтјеваш неки посебан третман а од мене га нећеш добит децхко. Ако ме банујеш протестно се више никад не враћам на сајт. Уколико нестане демократски принцип ја овдје не могу да функционишем нити да се слободно изражавам. Толико

8. Pa bio si trajnovan pa si rekao skini biću normalan kako se to sad nije kosilo sa tvojim kodeksima haha
    Ono 2019 je mi pričamo o ovome lol

9. Аха значи неко ко се нашали на фазон пушења курца није нормалан? Слушај, ти у мојим очима ниси ништа вриједнији ни узвишенији од било кога другог на овоме сајту и у складу с тим увијек и поступам. Од мене нећеш добити специјалан третман и хоћу да ти то буде јасно. А од овог тренутка престајем и да те поштујем у било ком смислу те ријечи. Џаба ти и круна и безброј написаних дефиниција кад си као човјек арогантан и егоистичан. И да, поручујем ти још једном да ми се свесрдно напушиш длакаве курчине.

10. Može li ovde malo osnovne kulture?

11. Јбт, овом Буљи више пута скинули бан него Расном, а он све већи слепац.

12. kaze dodik bog da je umesan strani faktor u proteste u srbiji i republici srpskoj.ovog puta su britanci u pitanju.dali 6 miliona funti da sjebu ruse.inace,sve je ok,vucic spasio srbiju,a oni na koje je dodik drkao do 2012 su pederi demokratski.
    englez nikada nije bio prijatelj srbinu.sada sa 6 miliona funti hoce da nas odvoje od brace rusa.

13. Енглези гоман.

14. nemere nam englez govno nista dok je naseg dode

15. Svaba i Englez rukom a Srbin viljuskom boc, ginuli smo za obraz kad nisu znali sta je to !

16. А палили смо свеће за убијеног Француза. Да је Србин погин'о све би болео курац.

17. aj napustitee sajt evo čak čemo da oglumimo a nam je žao

18. напустите српску републику сви ви који подржавате скупове правда за давида

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.