Правда за Давида

1. фино у сарајво па од тамо рушите рс

2. Колко глуп мораш бити да верујеш у баш лошу политичку пропаганду

3. Капирам да пензионер падне на то, кад има само пинк и ртс од канала, или неки необразовани лик из мање средине који не уме да користи интернет и комп, ал зар и људи који имају интернет, који имају максимални могући приступ информација за некога ко није у обавештајној служби или истраживачком новинарству?

4. баш је јако тужно то видети

5. дај бре престани паметан си дечко шта се бламираш оваквим изјавама

6. imam 38 godina i radim

7. Требаће ми једно МЕЊАЊЕ крви после ове ноћи, Гладни да ли ми можеш завршити неку свежу дечију крв, топлу онако, да се пуши

8. Tesko da ce moci, posisao Dodik sve, on trosi ko Dajc uzbrdo, nece uskoro ostati krvi ni za koga.

Ali pravoj si se osobi obratio, ako iko moze da ti sredi to, moze Glavni

9. Па тај крмак је стварно незасит, уопште не мисли и на друге који воле да уживају у свежој дечијој крви. Кажу да у задње време пуно деце нестаје по Р. Шумској, сигурно их Гладни отима за свог шефа ДОДУ

10. Колико се креће цена литра дечије крви у Шумској, је л' јефтинија од дизела

11. Najveći problem u srbiji bio je rušenje nelegalno sagradjenih smrdljivih baraka/šupa, a u srpskom delu bosne je nerazjasnjeno ubistvo jednog narkomana koji je pritom i peder.

Žalosno je da glupa studentarija popuši ovu priču, da je to kao nešto stvarno bitno. Pravda za Davida? Pravda da se šta? Cepa špricem u venu ili kitom u bulju?

Sve je to politički mamu vam glupu jebem, opozicija traži random razloge da se neko ruši. Obojene revolucije i protesti.

12. Слажем се, фокус је на најнебитнијим стварима у Универзуму, зато и не идем више на протесте јер ова студентарија је тотално лоботомисана и немају везе с ни са чим, генерације комплетних идиота које вероватно трипују да су шездесетосмаши.. глупи су као курац

13. Najveći problem u srbiji bio je rušenje nelegalno sagradjenih smrdljivih baraka/šupa, a u srpskom delu bosne je nerazjasnjeno ubistvo jednog narkomana koji je pritom i peder.

Žalosno je da glupa studentarija popuši ovu priču, da je to kao nešto stvarno bitno. Pravda za Davida? Pravda da se šta? Cepa špricem u venu ili kitom u bulju?

Sve je to politički mamu vam glupu jebem, opozicija traži random razloge da se neko ruši. Obojene revolucije i protesti.

Па курац би било ко изашао на улицу да су Давид и бараке једини проблем у балканским вукојебинама. Камо среће да је то највећи проблем. То су само поводи. Могу се сложити да има и бољих и рационалнијих повода, ал најбитније је да људи врше притисак на власт, јер ако не врше никакав притисак, зашто би власт урадила било шта у њихову корист? Из добре воље? Из патриотских разлога? У свету политике постоји само сила. И шта треба да значи овај други део цитата? Ако је педер и наркоман не заслужује да се истражи његова смрт?

14. Nestao Davor Dragicevic, okej sada sam ozbiljno uvjeren da je ovo dio nekog performansa. Nije upitno da mu je sin ubijen i da se vjesto kriju ubice ali isto tako vise nije upitno ni da iza ovoga stoji neka strana bagra

15. Крви бих се напио одговорнима за овај злочин

16. Vremenom sve više i više ljudi shvata ono što sam ja vidio i govorio od samog početka.

da citiram Davida (ne Dragičevića, već autora)

ко није ДО САД схватио како изгледају класичне обојене револуције у режи западних елита тај буквално може у основну школу да се врати.

17. Ко се прода Западу, њему су муда у њиховим рукама, Слоба највећи српски син

18. Забрињавајуће је колико су људи овде, чак и они које сам сматрао интелигентнима, склони да буду овце и слепи пиони. Ко не види ширу слику ових назови протеста може слободно да се врати у основну школу, како рече аутор из цитата. Једини рационалан начин да се схвате људи који подржавају скупове Правда за Давида је да исте покреће емоционални а не смислени и интелектуални мотив. Дакле, аутор Севастократор и њему слични, или нас све тролују ко задње будале овде, или су они комплетне будале, треће нема.

19. Давид је био педер јебени, како може да буде родољуб.. волео је да се хефта у чика буљу, а то је популарно управо на Западу.. дакле, његова права оријентација је јасна.. и одакле је дошао. Још је нађен без гаћа.. значи било је прти до смрти

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.