Правда за Давида

1. Мого би онај графикон да се направи са политичким опцијама, ауторитариан лефт, ауторитариан рајт, итд. Мислим да код Берлиоза има материјала за сва четири

2. мада је углавном рајт

3. ma oce kurac. ne zna kud goni.

4. Teško je nama stati u poziciju čovjeka kome je na takav način ubijen sin. Ja ne vjerujem da on ima bilo kakve dokaze o direktnim izvršiocima kao i nalogodavcima, mada duboko vjerujem da je riječ o inspektorima MUPa RS.
    Svakako treba imati poštovanja prema njegovoj borbi ma koliko se on gubio u toj priči.

5. on je usrao proteste. bukvalno se posvadjao sa svima lik. da bar cuti, nego lupetanjem samo dodatnu stetu nanosi.

6. Opet kažem, lako je nama preko foruma kenjati o tome kako se boriti protiv sistema. Ubili su mu sina, to je za mene dovoljno opravdanje za sve neargumentovane izjave i prijetnje.

7. iz postovanja prema onom za kim zali ne smije da gubi dostojanstvo.

8. ti pricas iz iskustva posto si izgubio vec potomka je li

9. Ajde budimo realni vise se borio stanivukovic u zadnje vrijeme, nema smisla gubiti volju bjezati vani i pricati kako ces ekshumirati tijelo i prebaciti ga u austriju neke gluposti

10. Ovaj potez na koji se odvazio nije potez oca u agoniji nego nekoga ko je neuspjesno pokusao srusiti rezim nazalost

11. Pliduuu
    Ajde budimo realni vise se borio stanivukovic u zadnje vrijeme, nema smisla gubiti volju bjezati vani i pricati kako ces ekshumirati tijelo i prebaciti ga u austriju neke gluposti

+1

glupane svi znamo bar nekoga koje prosao slicnu i vecu agoniju. kad njega poredis sa takvim ljudima, vidis da se degradirao do nivoa klovna koji ne postuje ni podrsku drugih koji su mu je pruzili.

12. glupane svi znamo bar nekoga koje prosao slicnu i vecu agoniju. kad njega poredis sa takvim ljudima, vidis da se degradirao do nivoa klovna koji ne postuje ni podrsku drugih koji su mu je pruzili.

Znaš ti moju kurčinu. Baš zbog takvih udbaši i rade šta hoće od 46-te na ovamo. Ma nemoj, eto mi smo mu pružili podršku, ali eto njegov način dolaženja do istine nam nije baš po volji, mi mislimo da je poželjno doći do istine na drugi način.

Da su slušali takve kao ti, nijedne revolucije na svetu ne bi bilo. Siguran sam da je ovakvih isprdaka bilo i 1789 u Francuskoj koji su kenjali, ju pa nemojte giljotinu to je tako varvarski... more mrš bre u pičku materinu, čoveku su ubili dete, ti ćeš da mu sereš o klovnisanju.

13. ja znam coveka kojem su dete skidali s raznja u bosni u ratu i ima iracionalnu mrznju prema svim muslimanima ne moze u istoj prostoriji da bude sa njima tako da nemoj da ti meni govoris
    citiram: "za mene su oni svi isti"

14. dete skidali s raznja

ma iracionalnu mrznju

Vjeruj nećeš takve zemlje naći

15. Hahaha znao sam da ce neko rat spomenuti u ovome, i to neke slucajeve kakvi su bili na svim stranama i kakve veze taj sa iracionalnim strahom od muslimana ima sa davorom dragicevicem?

16. govorim ti o akcijama i toku misli osobe kojoj su ubili dete ako si poremecen da skapiras onda ok

17. sasvim legitimno, ali okretati takvim mučenicima leđa jer nam se eto ne sviđa kako nastupaju, za to nije potreban komentar osim psovke...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.