Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ovo je tacno
Ne znam, meni je super bicikla da odem po hleb mleko, neku sitnicu da kupim u krugu od 5km, naravno ako je lep dan i to, sto puta sam po vino recimo skoknuo bajsem, obrni-okreni treba ti barem 20-30 min ovamo-onamo, u mojim godinama to je solidno kardio vreme, ali najviše volim što vidiš, čuješ, mirišeš i osećaš mnogo više nego autom, a opet mnogo je brže nego peške. I uvek nešto novo vidim, otkrijem...
Automobile sam izgustirao odavno, ima to smisla dok si mlad i ganjaš gujsce, sada i vozim drugačije, čim malo brže od prosečne babe nagarim deca krenu da rigaju pozadi, ko je ikad čistio polu-svaren gulaš sa dečijeg sedišta shvatiće. Auto smara, bajs je mnogo napetiji.
Da :)
Reci to Paninaru koji da ključeve od X6 liku koji radi u perionici dok sedi u kafani i kaže mali nek ne bude duže od po sata moram kući da dremnem popodne
a jeste li primijetili da ove zdrave trendove zivota (bicikla, jebanje u dupe i ostalo) forsiraju ovi što su bili nesposobni da uspiju u svojoj zemlji pa otišli u razne njemačke i australije da brišu babama dupeta za mjesečnu platu koju normalan čovjek ovdje zaradi za dan. mentalni sklop je to, ako mene pitate, takvi su lako podložni svemu pa čim odu neđe postanu branioci tog zapadnog stila života, veći i od zapadnjaka samih, a sve u cilju da se što pre zaboravi odakle si... naravno čast izuzecima, profu i tako, u srbiji nema filharmonija kojima bi dirigovali ali ovi perači dupeta bi to mogli i ođe, ima i u srbiji baba.
čini mi se da zauzimamo dvije teme, sve bi ovo moglo na jednoj.
Che-Vu, u potpunosti te razumijem :-)
onaj koji nema 10 eura da plati nekog da to očisti. jeste li vi realni, to nije ni tura u kafanu.
Pa upravo sam o tome pricao, nema brate cimanja ako imas love. Da nije sramota platio bi nekome i zenu da mi jebe umesto mene a ne auto da perem.
A solidna je istina i ovo za gasterbajtere, pa da im je ovde bilo lepo ne bi ni isli tamo
cast izuzecima i onima koji su recimo imali probleme neke pravne prirode, pojma nemam sad, iz crne gore se bjezalo zbog krvne osvete najvise. ali nemogucnost da se covjek snadje u svoj zemlji je baš ono nesposobnost totalna jbg.
jebala vas sirotinjska spika.
Ili ako su kupili hrvatske papire i otisli preko da ne bi zaglavili mardelj
Brate, iz Crne Gore se bežalo od kad postoji...stanovništvo je uvek bežalo u Srbiju jer je zemlja pripizdina koja nije mogla da proizvede dovoljno hrane, zato i pun kurac ljudi ima Crnogorsko ili Hercegovačko poreklo. Sad beže samo jer je jebena pripizdina i ne beži se više samo u Srbiju.
Najjace kod crnogoraca je kad krenu se kurce kako ih npr nisu turci osvojili lol turci bili u gasu gde ces brate se cimas gore sedi uzmi nargilu gore je ladno i ima samo koza pusti ih u picku materinu
@пс
Још да нису
https://i.redd.it/ew5uxfr1unm01.png
Video sam ovu sliku vec ali nije to poenta, ne mislim ja da je to istina nego se oni tako kurce
Kao sto tripuju da su neki maco likovi i vole previse da se eksponiraju brt svaki ima sve dostupno ljudskom rodu i svaki je najjaci, najpoznatiji, cojstvo, junastvo itd
evo ga još jedan mujo mali sve zna a mrdnuo nije iz sela. za blzerijana čuo nije koji na svakoj internet stranici iskače ali zato zna ekonomske prilike u crnoj gori od 15. vijeka na ovamo. mrš.
ovo što priča pseto je istina, nije osvajana crna gora jer su veći bili troškovi pohoda od poreza koji bi se prikupio. i opet su turci par puta sravnili sve sa zemljom valjda smo ih nešto istrolovali do te mjere da se nije moglo istrpjet.
Verovatno im puko kurac od spike “ne smeju picke na nas junake” pa se iscimali jebali majku i vratili u nize krajeve da puse nargile i jebu nam cukunbabe
tačno tako, pričaš ko da si bio tada ovamo.
Kad neko spomene odlazak na posao bajsem uvek se setim odlazaka u srednju i sretanja nekih cinovnika stranih ambasada koji ga motaju u drajzerovu pa u uzicku a duva vetar lete im one kravate, aktovke u korpici vozaci trube jebu sve redom a ovi ljudi preplaseni trese im se volan kao djodi
Zamisli ambasador da krene bajsem i scena on vozi a ispred i iza po 2 motora pratnje pis zivi bi bio mada bi ja to radio da sam ambasador neke strane sile u ovakvoj zemlji