LIDL

1. Dosta vise velicanja bicikala, meni su biciklisti pobili pola familije.

2. Питам се какво је то пиле од 120 динара, осим тога што је јефтино. Сиротиња мале произвођаче убија оваквим изборима и листама приоритетних перформанси приликом куповине неког производа углавном прехрамбеног (да је џабе) и свуда око себе шири ту сиротињску заразу у друштву. У коме сиротиња преовладава.

Дакле, стоп сиротињи само смс НАПРЕД ФК САВО КИКИНДСКИ!!!!

3. jos oni panduri sto imaju po majamiju sto idu u biciklistickim gacama i na bajsu, pa kome to autoritet da bude

4. Али, да би ти сиротиња стварно сметала, празилук мора да ти вири. Још ако си са неког камена сишао, ето белаја.

5. ja takve kad vidim u gace serem

6. vise sirotinji smetaju ovi sto imaju para nego obrnuto....sirotinja cesto ume da bude zavidna, valjda od tog besa ni ne mogu da naprave korak unapred

7. Cela rasprava je bespredmetna, ko i mal te ne sve ostalo zavisi baš od konteksta, gde živiš i gde ideš. Ko živi u centru nema istu potrebu za automobilom kao neko ko živi na periferiji. Ko radi na 200m od kuće nema istu potrebu ko neko ko obilazi klijente itd.
    Bajs je OK auksilarno prevozno sredstvo, znači možeš na neka mesta u nekim situacijama da ideš njime ako ti je to gušt, al opet nekad ćeš morati busom, taksijem, autom. isto u manjoj meri važi i za motor.
    A to auto uvek, auto svuda, ja drajver, mneni benzin u krvi (ustvari psuje mater i pešacima i drugim vozačima, osedi dok nađe parking mesto, ima vijetnamski sindrom od gužvi u špicu, štreca se da mu neko ne izgrebe farbu itd.) nije sirotinjska spika ali jeste averidžizam srbski pošto smo nacija koja se masovno motorizovala krajem '60-ih i svi su još u Bane Bumbar modu. I to nema veze dobra. loša, skupa kola. Dobro, ovde su "nova" kola polovnjaci LOL.

8. Pa upravu si to jbg, meni je uzas kad vidim da je neko prvi vlasnik a nabio kolima starim 7 godina 300k km. Jbt ili si neki putnik zestoki fazon ( a vecinom nisu videli dalje od svog sela) ili si paraplegicar. A kada ih pogledas to su oni mlitavi sa stomacinama, bez ikakvog izrazenog misica na telu, imaju krivu kicmu i nemaju vrat. Najgora sorta.

9. Бесна је сиротиња. Она што љуби хлеб нарочито.

10. Električni bicikli tek bacaju u rebus. I dalje moraš da vratiš pedale, ali uzbrdo lagano 25km/h, bez znojenja. I koštaju 500-1,000 jura.

11. Сад сам гледао карту Новог Зеланда, па вама је највећа равна површина у држави сто за билијар? Успеш ли баш увек да дођеш кући, а да не кренеш бициклом уназад са стрмина?

12. Ne uvek. Svaki put kada krenem negde, znam da je velika šansa da prespavam u podnožju nekog brda.

13. Jesu li ljudi bezdušni u NZ, za razliku od srbijanskih ljudskih gromada?

14. Нећеш тамо чути "скини деда нешто са тавана", еј.. Душу за долар продали..

15. - Сине, шта печеш то?
    - Whiskey, Dad.
    - Ех..

16. Mi smo podanici kraljice Elizabete druge, Davidovog poroda. Nema čistijeg od nas.

17. Да си макар паметан колико си слеп, али тада не би био слеп.

18. Зашто ниси са својим земљацима, него опет долазиш у српску кафану. Немате ви тамо ни шалу.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.