LIDL

1. Svaki put kad mačak u čizmama ostavi komentar na nekoj temi umre jedan papagaj baš retke vrste.

2. Dilazim da bih se kurčio svojim biciklističkim pričama i da bih ubijao paninarove omiljene teme.

3. tačno ćeš me oterari odavde čevu

4. Ooooo djes paninaro, (ubaci nasumično odabranu pošalicu na račun Mila, NATO-a, Gorskog vijenca, Lovćena, pršuta, jebanja oca, avetinja, Djekne ili bilijara... a da, čojstva i junaštva) :)

5. Vidim da ostatak sajta ovako komunicira s tobom, pa rekoh da se uklopim...

6. Pa biljarda, jebem mu oca :)

7. Ше-Ву, замирише ли ајвар у јесен по Велингтонским улицама?

8. pa ne znam čevu zašto dolaziš ovdje, ti znaš vjerovatno

9. jedva čeko dode iz srbije i dase nevrati, a drvi kurac po ceo dan na forumu

nešto smrdi tu

10. Pa možda zto što sam doprineo ovom sajtu u nekoj meri, pre desetak godina, pa me zanima kako sada izgleda.
    A ti? Vidim, sviđa ti se. Uživeo si se u nekog trola u pokušaju, milina te neka obuzela...

11. Nema vece stoke od balkanskih migranata u Australiju (ukljucujuci i NZ). Bagra, marva

12. To vozi bicikla, to jedri, to osniva familije...

13. Nema vece stoke od balkanskih migranata u Australiju (ukljucujuci i NZ). Bagra, marva

Osim biciklista

14. to peče janjad i priča kako nie isti ukus ko po srpijama

15. Gastosi po njemačkoj su manja stoka od njih, jel tako :-D

16. NZ janjad jebu srpsku smrdljivu janjad, fuj jebote, koliko to vonja

17. Zamisli Balkanca koji je migrirao u Australiju ili NZ i jos vozi bicikl, pa to je za Hag

18. iz želje dase uklopi, vozi bicikla i pljuje sve srbsko, sigurno se oblači kao da vozi tur de frans.

kako krenuo, još malo će i babin ajvar pljuvati

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.