Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Svaki put kad mačak u čizmama ostavi komentar na nekoj temi umre jedan papagaj baš retke vrste.
?!
https://thumbs.dreamstime.com/b/cat-eats-bird-14348494.jpg
Dilazim da bih se kurčio svojim biciklističkim pričama i da bih ubijao paninarove omiljene teme.
tačno ćeš me oterari odavde čevu
Ooooo djes paninaro, (ubaci nasumično odabranu pošalicu na račun Mila, NATO-a, Gorskog vijenca, Lovćena, pršuta, jebanja oca, avetinja, Djekne ili bilijara... a da, čojstva i junaštva) :)
Vidim da ostatak sajta ovako komunicira s tobom, pa rekoh da se uklopim...
što bilijara?
Pa biljarda, jebem mu oca :)
Ше-Ву, замирише ли ајвар у јесен по Велингтонским улицама?
pa ne znam čevu zašto dolaziš ovdje, ti znaš vjerovatno
jedva čeko dode iz srbije i dase nevrati, a drvi kurac po ceo dan na forumu
nešto smrdi tu
Pa možda zto što sam doprineo ovom sajtu u nekoj meri, pre desetak godina, pa me zanima kako sada izgleda.
A ti? Vidim, sviđa ti se. Uživeo si se u nekog trola u pokušaju, milina te neka obuzela...
Nema vece stoke od balkanskih migranata u Australiju (ukljucujuci i NZ). Bagra, marva
To vozi bicikla, to jedri, to osniva familije...
Osim biciklista
to peče janjad i priča kako nie isti ukus ko po srpijama
Gastosi po njemačkoj su manja stoka od njih, jel tako :-D
NZ janjad jebu srpsku smrdljivu janjad, fuj jebote, koliko to vonja
Zamisli Balkanca koji je migrirao u Australiju ili NZ i jos vozi bicikl, pa to je za Hag
iz želje dase uklopi, vozi bicikla i pljuje sve srbsko, sigurno se oblači kao da vozi tur de frans.
kako krenuo, još malo će i babin ajvar pljuvati