LIDL

1. Svaki put kad mačak u čizmama ostavi komentar na nekoj temi umre jedan papagaj baš retke vrste.

2. Dilazim da bih se kurčio svojim biciklističkim pričama i da bih ubijao paninarove omiljene teme.

3. tačno ćeš me oterari odavde čevu

4. Ooooo djes paninaro, (ubaci nasumično odabranu pošalicu na račun Mila, NATO-a, Gorskog vijenca, Lovćena, pršuta, jebanja oca, avetinja, Djekne ili bilijara... a da, čojstva i junaštva) :)

5. Vidim da ostatak sajta ovako komunicira s tobom, pa rekoh da se uklopim...

6. Pa biljarda, jebem mu oca :)

7. Ше-Ву, замирише ли ајвар у јесен по Велингтонским улицама?

8. pa ne znam čevu zašto dolaziš ovdje, ti znaš vjerovatno

9. jedva čeko dode iz srbije i dase nevrati, a drvi kurac po ceo dan na forumu

nešto smrdi tu

10. Pa možda zto što sam doprineo ovom sajtu u nekoj meri, pre desetak godina, pa me zanima kako sada izgleda.
    A ti? Vidim, sviđa ti se. Uživeo si se u nekog trola u pokušaju, milina te neka obuzela...

11. Nema vece stoke od balkanskih migranata u Australiju (ukljucujuci i NZ). Bagra, marva

12. To vozi bicikla, to jedri, to osniva familije...

13. Nema vece stoke od balkanskih migranata u Australiju (ukljucujuci i NZ). Bagra, marva

Osim biciklista

14. to peče janjad i priča kako nie isti ukus ko po srpijama

15. Gastosi po njemačkoj su manja stoka od njih, jel tako :-D

16. NZ janjad jebu srpsku smrdljivu janjad, fuj jebote, koliko to vonja

17. Zamisli Balkanca koji je migrirao u Australiju ili NZ i jos vozi bicikl, pa to je za Hag

18. iz želje dase uklopi, vozi bicikla i pljuje sve srbsko, sigurno se oblači kao da vozi tur de frans.

kako krenuo, još malo će i babin ajvar pljuvati

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.