Ajde budimo realni.
Riba je preiritantna. Usta ne zaklapa, dosadna, uzasna.
Ali da je prezgodna jeste. Malo ces niskih zena sresti da su toliko dobro spakovane.
Faca ne preterano lepa, ali pre svega negovana.
I da ima x faktor ima. I narod je toliko I poludeo za njom zbog toga. Kakve prevare kakve picke materine. E sad sto sisa ovce, pa bila bi debil da ih ne sisa.
Naravno da ne zaklapa kad je dobila na samopouzdanju.. sad misli da je najpoželjnija na svetu zato što su joj par puta platili 300-400 evra za noć i jer joj "pišete gluposti" tipovi lobanja ostavljaju komentare na Instagramu "lepasi"
Ma jok.
Msm da je ona oduvek takva.
Gledala sam neke klipove kako se svadja sa onim debilkom.
To je tip zene koji lovi nekog beskicmenjaka da moze citav zivot da trese frustracije, a da je on gleda kao Boga. Problem je kad im se kucence odveze, kao sto je ovo njeno preraslo dete.
Muskarac sa imalo karakatera i dostojanstva ne moze sa ovom vrstom budale.
Pokusala ona Karicu da se uvali. Pa kad je popila ispalu, pricala kako se samo salila.
Koji ce kurac ona liku kao sto je Karic. Za nju je Sloba najveci domet ili neki poput Slobe.
Ova slika joj nije bas reprezentativna. I ne stoji joj ova plava boja. Daleko je bolje izgledala tamno smedja. Msm ukusi se razlikuju, ali ne mozes reci nikakva. Ima neku facu odrasle devojcice, sto mozda nije klasicna lepota, ali jeste vrlo prijatno I slatko za videti. Plus je jako negovana zena.
A sto se tice njenog izgleda ovo je prototip osobe za ekran. Lepa dovoljno da bude simpaticna, zanimljiva I privlacna, ali ne neka vanvremenska lepota, da ne bi bila daleka gledaocu.
U sustini zenama je bliska jer mogu da se poistovete s njom, bez izazivanja vau efekta I zavisti.
A muskarcima jer je odlican primer bejzikare koju misle da mogu da smuvaju.
Holivud pun ovakvih slatkica i daleko manje ima zena koje su brutalno lepe.
AHAHAH a dobro ovo je legit
Gambi brat moj
Bukvalno da se isere na strip ko rasni bila bi umetnost
poslije ja jebem muja bez razloga a u stvari moj prag tolerancije niži nego vaš
a nijesam ti ja koza da me jebes, i razlika je ogromna izmedju sukoba misljenja i klinackog pokusaja podjebavanja, sto je ono sto ti radis
beži kretenu jedan opet ćeš me iznervirati
https://i.imgur.com/VG4oUqR.jpg
Jel se to meni cini ili ona ima malo razlicite poglede na svijet?
Moguce, jebem li ga ja sam zaljubljen pa sam je idealizovao
U redu je.
https://i.imgur.com/VG4oUqR.jpg
Na raskrsnici nema potrebe da okreće glavu levo-desno.. crte lica su joj baš livadarske
Ajde budimo realni.
Riba je preiritantna. Usta ne zaklapa, dosadna, uzasna.
Ali da je prezgodna jeste. Malo ces niskih zena sresti da su toliko dobro spakovane.
Faca ne preterano lepa, ali pre svega negovana.
I da ima x faktor ima. I narod je toliko I poludeo za njom zbog toga. Kakve prevare kakve picke materine. E sad sto sisa ovce, pa bila bi debil da ih ne sisa.
Naravno da ne zaklapa kad je dobila na samopouzdanju.. sad misli da je najpoželjnija na svetu zato što su joj par puta platili 300-400 evra za noć i jer joj "pišete gluposti" tipovi lobanja ostavljaju komentare na Instagramu "lepasi"
Tako je macak. Osim sto imas kul glas, i izjave su ti na mjestu
Hvala, ljepotice
Ma jok.
Msm da je ona oduvek takva.
Gledala sam neke klipove kako se svadja sa onim debilkom.
To je tip zene koji lovi nekog beskicmenjaka da moze citav zivot da trese frustracije, a da je on gleda kao Boga. Problem je kad im se kucence odveze, kao sto je ovo njeno preraslo dete.
Muskarac sa imalo karakatera i dostojanstva ne moze sa ovom vrstom budale.
Pokusala ona Karicu da se uvali. Pa kad je popila ispalu, pricala kako se samo salila.
Koji ce kurac ona liku kao sto je Karic. Za nju je Sloba najveci domet ili neki poput Slobe.
Nikakva u faci bre
Ova slika joj nije bas reprezentativna. I ne stoji joj ova plava boja. Daleko je bolje izgledala tamno smedja. Msm ukusi se razlikuju, ali ne mozes reci nikakva. Ima neku facu odrasle devojcice, sto mozda nije klasicna lepota, ali jeste vrlo prijatno I slatko za videti. Plus je jako negovana zena.
niko da se osvrne na njenu unutrašnju lepotu, blagu narav i humanitarni rad
Jebiga cini mi se da toga stvarno nema. xD
A sto se tice njenog izgleda ovo je prototip osobe za ekran. Lepa dovoljno da bude simpaticna, zanimljiva I privlacna, ali ne neka vanvremenska lepota, da ne bi bila daleka gledaocu.
U sustini zenama je bliska jer mogu da se poistovete s njom, bez izazivanja vau efekta I zavisti.
A muskarcima jer je odlican primer bejzikare koju misle da mogu da smuvaju.
Holivud pun ovakvih slatkica i daleko manje ima zena koje su brutalno lepe.