Пекијев редизајнирани предлог око начина избора дефиниције дана

1. Jebala vas bre definicija dana!

2. Jebala vas definicija dana i Đule Van Gog.

3. Rece covek kome 90% popularnosti cine definicije dana. :)

4. Jebala nas definicija dana, Đule Van Gog i Đurini mornari. Bez Đure.

5. Pekijeva tema za psovanje definicije dana.

6. Сјебасте ми тему начисто , а ја писао оно 2 сата...

7. Malo se zezamo... Većina onoga što si napisao je tačna, i predlog je dobar, ali šta više može da se uradi? Nije na nama da menjamo stvar, i da 'oćemo - ne možemo. Ostatak je na Kajzenu.

8. ma šta oćete,sa ovim najomiljenije danas,kvalitet defka dana će se popraviti vidljivo...

9. Можда, али вероватно не. Нпр. 5 другара једног лика маркирају је као омиљену и случајни пролазник кликне на "најомиљеније данас", види ту неку ШЋ дефиницију на вр'у и шта мислиш како ће да је оцени?

10. Zavera - svuda je oko nas. :)

11. ajde,za neke će tako i biti,ali majku mu,barem će polovina definicija biti izabrano baš zbog toga što su je zbog kvaliteta ocenili kao omiljenu.

12. Ма нема шта , од увођења омиљених дефиниција квалитет дефиниције дана је много побољшан...

13. Слаже се с Обелихксом.

14. Slaže se sa Motikom da se slaže sa Obelixom.

15. E ljudi, ajde sad realno, predlog je sranje.

16. NE SLAZEM SE! NIKO NIJE U PRAVU! Ja se zalazem da se samo moji glasovi prizanju i naravno plusevi na moje definicije!

Da li imamo vecinu?
    IMAMO!
    Ko je za?
    SVI!
    Protiv
    NIKO!
    Uzdrzanih
    NEMA!

To je to narode!
    Zakon je donesen, jednoglasno!

17. Једногласно - једним гласом.

18. Јебала вас дефиниција дана... колико је само штете писању нанела.
    Да се сваког дана у поноћ један огроман тукидид појави на насловној уместо дефиниције која је "конкурентску" можда за цео једа поен претекла ствари би биле мнооооооого опуштеније.

Евентуално, када би абецедним редом излазили наслови топ 10 деф. тог дана, такође не би било лоше, јер би за једну од тих могао да се омастиш за додатних 50, 60 евентуално 100 гласова(и то је мноого). А не као до сада на курац који је ето изашао на насловну = +400.

Колико би писање било опуштеније да укину тај изрод звани деф. дана....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.