Brisanje definicija i to

1. ako očekuješ da te opsujem ili nešto slično džaba ti je.... niko ne pominje ovdje tvoje grehove, nemoj ni ti tuđe.

2. Ovaj nalog sam otvorio kako bih vređao sve registrovane članove ovog sajta izuzev mojih duplih naloga, baš kao što ste mene vređali i ponižavali dok sam bio mlad i zbog čega sam morao kod psihologa ići!!!!!!

3. Autore krajsler, ti i još jedan autor ste jedinstveni slučajevi, izrazili ste ogromnu mržnju i frustraciju prema meni bez da sam vam se u životu obratio bilo negativno ili pozitivno, te stoga moram da ti kažem da se ovi pokušaji prozivki šaljivih ne računaju zbog toga jbg :D

Samo udri brate, radi sta te cini srecnim! Oces da se samo-lajkujes, udri! Tebi se svidjaju tvoje definicije! To doduse znaci da ce te ljudi prozivati... bitno je samo da imas dovoljno bolekurcije.

4. Šanzam šta ti se dogodilo sa tim Leonardom Koenom na slici?

Jebem li ga... lose se ozenio!

5. Ovaj nalog sam otvorio kako bih vređao sve registrovane članove ovog sajta izuzev mojih duplih naloga, baš kao što ste mene vređali i ponižavali dok sam bio mlad i zbog čega sam morao kod psihologa ići!!!!!!

Ako! Kanalisi! Bolje nego da izadjes iz kola i prebijes babu, jer prelazi na crveno!

6. Pogrešno si razumeo šanzame, ako neko hoće da me jebe na konto samolajkovanja slobodno, zasluženo je, za njega važi ovo samo ;(

7. Jesi punoletan kashof

8. Pogrešno si razumeo šanzame, ako neko hoće da me jebe na konto samolajkovanja slobodno, zasluženo je, za njega važi ovo samo ;(

Ma nije bre zasluzeno, barem po meni. Ne treba da se opterecujes zbog toga. Bilo ti je potrebno i znacilo ti je nesto. To si smatrao najbolje u tom trenutku. Mozda nisi procenio dobro, koje su posledice ali si barem za neko krako vreme se osetio bolje.

9. Ne dragi, kad ovako pokušavaš da me jebeš to je pedofilija kad malo bolje razmislim

10. Šanzame jel si imao problema sa depresijom brate

11. E prekini da skrnaviš legende kashof

12. JEL NEKO TRAZIO ODABRANE OVDE, I JEL MOGU JA?

13. Piša lik po svima, misli da je ravnopravan... Bezveze

14. Ne zajebavam se bre

15. Tema je ostavljena otvorenom samo ako još neko želi da iskaže svoje mišljenje u vezi Melkijadesove priče ili sajta uopšte. Molim da se ne prozivate, naročito da ne dirate brata Šanzama, hvala:)

16. Ozb sam pitao, ne možete vi sirovine razumeti jbg

17. Oni hoće nove autore da dovede, a stare teraju, napušavaju šazama jer je mator, čuj prošlo je tvoje vreme, onda melkijadesa zezaju. Nismo složni jednostavno.. Nismo I stanju zadržati nikog

18. AUtori poput Radjarda,Olanika,Pazla,Izijema,Pezosa i jos nekih su mnogo vise doprineli srpskom internet humoru,cak i u rl humoru se mogu naci neke od stvari koje su ovde pisalii kao i slengovi neki njihovi koje su pisali ovde,pa cak i teveu sam nekoliko puta video neke njihove izraze.A da li su oni ikada se ponasali nadobudno zbog toga?Uvek su sa svakim clanom ravnopravno pricali koliko god ,,popolaran,, bio.Koliko njih uopste zna da to potice od njih?Dok se ove legende sajta prse u grudi sa svojim definicijama koje nisu zapravo nista uradile za domacu modernu kulturu.

19. kad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem

rosoneri
    kuzman
    ollanik
    ombre
    pancera
    clannad
    petar pan pezos
    ajax
    boxer
    pseto88
    kbo
    los tenor
    mabncester
    papet master
    zyclon
    luks
    trosarinac
    zhajk
    roki bilboa
    elektricar
    grok grok
    shomy23
    marko
    mickey savage
    lemaja
    milica
    mylyca
    dzonovan
    fejd
    dionisyo
    dankan ferguson
    bushido
    deky aod
    nash bridzes
    riha disident
    stevan
    radjard kuplung
    dzela
    tandrcak
    leprikon

jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem

20. da se ne zaboravi i legendarni autor bob rok koji dade svoj život da bi vukajlija bila bolja.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.