U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ako očekuješ da te opsujem ili nešto slično džaba ti je.... niko ne pominje ovdje tvoje grehove, nemoj ni ti tuđe.
Ovaj nalog sam otvorio kako bih vređao sve registrovane članove ovog sajta izuzev mojih duplih naloga, baš kao što ste mene vređali i ponižavali dok sam bio mlad i zbog čega sam morao kod psihologa ići!!!!!!
Samo udri brate, radi sta te cini srecnim! Oces da se samo-lajkujes, udri! Tebi se svidjaju tvoje definicije! To doduse znaci da ce te ljudi prozivati... bitno je samo da imas dovoljno bolekurcije.
Jebem li ga... lose se ozenio!
Ako! Kanalisi! Bolje nego da izadjes iz kola i prebijes babu, jer prelazi na crveno!
Pogrešno si razumeo šanzame, ako neko hoće da me jebe na konto samolajkovanja slobodno, zasluženo je, za njega važi ovo samo ;(
Jesi punoletan kashof
Ma nije bre zasluzeno, barem po meni. Ne treba da se opterecujes zbog toga. Bilo ti je potrebno i znacilo ti je nesto. To si smatrao najbolje u tom trenutku. Mozda nisi procenio dobro, koje su posledice ali si barem za neko krako vreme se osetio bolje.
Ne dragi, kad ovako pokušavaš da me jebeš to je pedofilija kad malo bolje razmislim
Šanzame jel si imao problema sa depresijom brate
E prekini da skrnaviš legende kashof
JEL NEKO TRAZIO ODABRANE OVDE, I JEL MOGU JA?
Piša lik po svima, misli da je ravnopravan... Bezveze
Ne zajebavam se bre
Tema je ostavljena otvorenom samo ako još neko želi da iskaže svoje mišljenje u vezi Melkijadesove priče ili sajta uopšte. Molim da se ne prozivate, naročito da ne dirate brata Šanzama, hvala:)
Ozb sam pitao, ne možete vi sirovine razumeti jbg
Oni hoće nove autore da dovede, a stare teraju, napušavaju šazama jer je mator, čuj prošlo je tvoje vreme, onda melkijadesa zezaju. Nismo složni jednostavno.. Nismo I stanju zadržati nikog
AUtori poput Radjarda,Olanika,Pazla,Izijema,Pezosa i jos nekih su mnogo vise doprineli srpskom internet humoru,cak i u rl humoru se mogu naci neke od stvari koje su ovde pisalii kao i slengovi neki njihovi koje su pisali ovde,pa cak i teveu sam nekoliko puta video neke njihove izraze.A da li su oni ikada se ponasali nadobudno zbog toga?Uvek su sa svakim clanom ravnopravno pricali koliko god ,,popolaran,, bio.Koliko njih uopste zna da to potice od njih?Dok se ove legende sajta prse u grudi sa svojim definicijama koje nisu zapravo nista uradile za domacu modernu kulturu.
kad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem
rosoneri
kuzman
ollanik
ombre
pancera
clannad
petar pan pezos
ajax
boxer
pseto88
kbo
los tenor
mabncester
papet master
zyclon
luks
trosarinac
zhajk
roki bilboa
elektricar
grok grok
shomy23
marko
mickey savage
lemaja
milica
mylyca
dzonovan
fejd
dionisyo
dankan ferguson
bushido
deky aod
nash bridzes
riha disident
stevan
radjard kuplung
dzela
tandrcak
leprikon
jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem
da se ne zaboravi i legendarni autor bob rok koji dade svoj život da bi vukajlija bila bolja.