Brisanje definicija i to

1. Šanzame jel si imao problema sa depresijom brate

Nissam. Samo imam zenu psihologa, pored koje sam dosta shvatio o razlozima ponasanja i psiholoskim konstruktima, kao i da istrcavanje na prvu loptu ume da bude pogresno i ume da proizvede posledice na ljude.
    Prva lopta je - vidi ga ljomber sa malim djokom, koji lajkuje sebe.

Hvala profo na podrsci! Lepo ju je videti!! :)

2. Nemam opciju za editovanje posta,ne znam zasto.Hocu da edituem neke reci u mom predhodnom postu na ovoj temi.

3. Da li mogu ja nešto da kažem

4. Gap izmedju knjizevnika i zajebanata obicnih se krpi tako sto jedni druge razumeju zasto vole to sto vole.

5. Da li mogu ja nešto da kažem

Udri kume! Ne pitaj cija je rodjaka!

6. Zbog ovo radi šta god te čini srećnim sam pitao, ne zbog drugog nečeg

7. Kashof druže prestani postovati na ovoj temi molim te evo daću ti 7 dinara

8. Kad malo bolje razmislim prestani postovati na vukajlija.com

9. Šanzame, zašto kasniš ponovo?

10. Kasni kao Šanzam hahahhahaah

11. ahaahahaha pa ne kasnim mnogo!

12. Krajslere ljubavi ne pretvaraj se da nisi pročitao onaj post <3

13. e a da nismo omasili temu, meni gore pise "Brisanje definicija i to"? lololo

14. Šanzamm pa sve ovo ulazi u "i to"
    Au šta sam rekao sad

15. nego gde je onaj sto rece da ce mi rascereciti rektum? ocu da ga pitam nesto

16. Moš pitati I ovog kašofa istu su oni kurac, različite odgovore nećeš dobiti

17. Pa dobro, bitno je i imati podrsku! Mislim da bi sve bilo lepse kada bi na pijedestalu prioriteta svi ovo smatrali zajebancijom i shodno tome toliku vaznost pridavati... Evo, ti ja i ja cemo da se udruzimo protiv njih dvojice, cisto da bi bilo ravnopravno! Ne zato sto je bitno, vec zato sto je interesantno! :)

18. Druže ja ti stvarno ne trebam da bi njih dvojicu sjebao, oni nisu ništa jači od minakve. Ali može da se igramo, uvek sam za igru i smeh.

19. Samo da skrenem pažnju moderatoru koji mi oživljava definicije (ne znam zbog čega uopšte to radi), da mi je oživeo neke definicije koje su bile sahranjene pa sam ih zatim ja ponovo napisao a možda sam ih prvobitno odnekle i pokrao. Tako da sad ima nekih duplikata, a dve sam čak našao na tri mesta što je sve opet skupa malo komično...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.