U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne skidajte ovaj lajk što ću pliduu baciti, čitam pre ocenjivanja sve po protokolu xd
A mozda je i taj elitizam u kojem se definicije namecu kao neka svetinja i autori kao vrhunski genijalci i razlog smrti samih definicija?
Pogotovo sto nisu ni definicije ni posteri ni reakcije doprinele danasnjem domacem internet humoru nego sizenja na forumu.
Nema gorih autora nego oni koji se samolajkuju sa duplih naloga.
,,Nakite,, koja je to stranica?
Мислим да је то она страница: "Ручно прављен накит..." тако нешто.
Ne znam radi li citiranje.
Ima to psiholosku podlogu. Zelja za afirmacijom, koje ne dobijaju na drugim poljima. Minijaturni osecaj dostignuca, koji ce kratkorocno ublaziti nejebicu, nedostatak para, roditelje kretene... ne bih ih ja mnogo hejtovao... mozda altruista progovara iz mene, jebeliga.
Ene! Radi citiranje i dalje!
Melkijades, krenuo sam da spavam, pa ne mogu sada da kucam, ali budi u pripravnosti, kad se probudim, objasniću ti u detalje zašto sereš sa tim furanjem kvazielitističke priče i sa tim sranjem o četu i svemu ostalom. Jer zaključak apsolutno izvlačiš iz pogrešnih premisa, pa i da ti je sam misaoni proces okej, zaključak ti je kurčina.
A pritom pričaš iz perspektive nekoga ko nikada nije bio forumaš ili osoba na četu, nego pre svega autor velikog broja definicija, sa velikom varijacijom u kvalitetu, od stvarno vrhunskih do baš teških sranja (mada realno, svako ko je nešto pisao ovde ima veliku varijaciju, pogotovo ako je došao kao mlađa osoba).
Treće, u celom tom stagniranju i urušavanju sajta došlo je i do dela u kom je sajt evoluirao. Ali o svemu ću nešto kasnije. Budi pozdravljen.
EDIT: Ideje ti je pregazilo vreme prilično, i eventualno mogu biti uspešno realzovane i sprovedene u delo, opet uspešno, na nekoj novoj platformi, u potpuno kovo ruhu, tačnike, svode se na pravljenje novog sajta. I to je to.
Bravo Šanzamm za komentar. Autor "Kashof" je takav, čisto da znaš ako nekad budeš imao s njim posla. Bio je skoro i banovan zbog toga. Valjda je hteo svoj virtuelni kurac malo da uveća, ipak nije isto kad si 514 I 511 na listi. U 2018. godini.
Autore krajsler, ti i još jedan autor ste jedinstveni slučajevi, izrazili ste ogromnu mržnju i frustraciju prema meni bez da sam vam se u životu obratio bilo negativno ili pozitivno, te stoga moram da ti kažem da se ovi pokušaji prozivki šaljivih ne računaju zbog toga jbg :D
U virtuelno-kurcevoj metrici, mislim da je to barem 2-3 milimetara razlike!
Ajde ostavite momka na miru. Ovaj sanzan idiot dosao nakon 8 godina da se kurci alo matorac proslo tvoje vrijeme i bolje ti je da se ne oglasavas da ti ne ispomjeramo rektum. Krajsler aka Krojcler je gej bez marke u dzepu stoga sirotinja irelevantna
Plidu <3
Dobar sam ja lik plidu nemoj tako
Šanzam šta ti se dogodilo sa tim Leonardom Koenom na slici?
Nego skidaj mi definicije bre, ovo se u vašar pretvorilo.
Najveća misterija od svih mi je autor dejs koji je bio ovde samo godinu dana i napisao more definicija i otišao. Stvarno misterija.
samo sisice pišu po forumu ovako kako ti pišeš, uzurpatoru krajslerovog imena, lika i djela.
Ajde ti ijekavičaru razguli, nemoj mi se više obraćati niti mi pisati
Uuuuu ala me obradova!!!! Ocu jos ocu jos!!! ali polako sa rektumom, imam hemoroide!