Brisanje definicija i to

1. VRATITE MI DEFINICIJU PAVIJANI JEDNI

Nema ništa od toga. Ova definicija stvarno nije za vraćanje. Kada bi postojalo dugme za potpunu dezintegraciju definicija, na ovoj koju bi ti da vratiš, moralo bi biti pritisnuto.

2. Agilni, kako se generacije menjaju, menjaju se i trendovi na internetu. Vukajlijin tip humora se proširio svuda, i definicije neće dovesti do dolaska "mladih" članova. Jer za tako nešto postoji prostor svuda.

Tačno po tome šta je aktuelno na netu možeš da vidiš koliko ni ti, ni ja, ni niko odavde nema veze sa tim. I svi predlozi koje dajemo ti, ja ili bilo ko odavde su vezani za ono stanje nekada, ne za sada. Predlog od pre pet godina danas ne pije vodu.

Treća stvar, ono što bi zapravo učinilo priču zanimljivijom i možda motivisalo ljude da pišu i zajebavaju se, i eventualno vratilo neke STARE članove su definicije dana. I dalo bi ljudima prostor i da se "nadmeću", a ne samo da koriste vukajliju kao malo neformalniji blog.

Ali sve to nema neke poente. Makar moje mišljenje. Ciljna grupa možda jeste ostala ista kao pre pet godina, ali se ono što ta ciljna grupa traži drastično promenilo.

3. Agilni, kako se generacije menjaju, menjaju se i trendovi na internetu. Vukajlijin tip humora se proširio svuda, i definicije neće dovesti do dolaska "mladih" članova. Jer za tako nešto postoji prostor svuda.

Apsolutno sve što kažeš je tačno.

Ali reći tim mladim članovima da će njihov uradak, ma šta to bilo u budućnosti, biti potencijalno šerovan na Facebook strani koja ima 700k lajkova će im biti dovoljan motiv, za početak. Za sve je rešenje povećanje aktivnosti na Facebook-u i organizovanje konkursa, takmičenja i čuda koja idu van granica sajta, ali sa ciljem dovlačenja na njega. Stari autori će se možda prilagođavati, možda ćeš otići, a da se nikad ne vratiš, možda će se ti novi malo doterati u smislu forme, možda ćemo se svi naći na sredini...

Stvar je toliko jednostavna - potencijal koji Vukajlija ima kao ime i kao ono što je dostigla na Facebook-u je opasno velik.

I nikad, ali tvrdim NIKAD ne bi ni došlo do ovovoga i ovakvog stanja da je Kaizen uvek bio prisutan i da redovno radi ono što se od normalnog administratora očekuje. Nikad ovde nisu moderatori bili problem, niti autori. Zasićenje je priradno, evolucije je falilo. Pre svega tehničke, da bi moglo da se isprati. Ništa više.

4. Ljudi osoba koja bi se sad zarazila Vukajlijom ima 16 godina. To je neko 2002, 3 godiste.
    To je ciljna grupa kojoj se sajt treba prilagoditi. I tokove njihovog humora treba pratiti.
    Mozda Vukajlija jeste stvorila citav humor interneta Srbije, ali je tim pojela sama sebe, on sad raste nezavisno od nje. Znaci Vukajlija sad ne stvara vec treba da se takmici i nametne.
    Placete za posterima, uvedite formu mima.
    Poster je prevazidjen.

5. Mislim da nisi u pravu Reme.

6. Ne treba se sajt prilagodjavati klincima sojo. Svi znamo koliko imas degenerika medju mladjom rajom, odrastaju uz fortnite, pewdiepiea i slicne kretene. Jedina balavurdija koja bi iole bila zainteresovana i koja ne bi nastetila ovom sajtu, bili bi klinci koji gledaju dnevnjak, citaju tarzaniju i kojima je to interesantno jer budimo realni tarzani i dnevnjak su proizvod vukajlije koliko god se neko pokusavao ograditi od njih.

7. Pa što očekujete da će ikada išta uraditi? Ove poslednje promene su u fazonu "jebite se govna, evo vam sajt kao što je bio izvorno, da se ja osiguram da niko nikada neće doći i da mi niko neće praviti problem zbog vaših sranja koja pišete ovde". Fali tehničkog napretka. Ali isto tako, ta FB stranica nema živu publiku, i to će jako brzo skontati i novi članovi i brzo će ih smoriti. Pa i kada su na kratko bili uvedeni FB komentari na postere, komentarisale su uglavnom babe iz kruga dvojke sa sve "aj aj aj kako ste vi duhoviti i kako ste se samo setili da tako opljujete vučića, svaka čast, ima nade za ovu državu" komentarima.

Vukajlija ako hoće da živi, u ovom internet univerzumu danas treba da bude trendseter, a ne da žvaće staru slavu do smrti.

8. Klinci su uvek bili degenerici, pa onda postanu manji degenerici. Ovde ima dovoljno starijih autora na koje bi mogli da se ugledaju, da se razviju u tom pravcu.
    Da se ne zajebavamo Vukajlija je sajt na kom su mnogi naucili da pisu uopste. Niko nije pametan rodjen.
    Ma kucam sa fona, nervira me ne mogu ulazim u dubiozu iako me tema zanima.
    U sustini potpisujem sve sto Reme govori, s tim sto msm da definicije treba zadrzati, ali dati ljudima jos nesto, posto one bas I jesu onaj stari duh sajta, pa makar I beskoristan treba da postoji.

9. Mojih par ortaka se zainteresovalo za vuku (ponovo) ali prate iz offa. To su ljudi koji su pratili vukajliju prije 6-7 godina i onda ih je smorila jedno vrijeme. U međuvremenu, pratili tarzaniju i onda dnevnjak. Kad ih je to opralo, dosli ovdje da vide jel se sta promjenilo, i sad tu i tamo isprate neka desavanja. Sta je zakljucak? Dnevnjak i Tarzani rade na promociji ovog sajta htjeli to ili ne, jer su odavdje i potekli. Nedavno čitam na vukajlija stranici na fejsu nekog lika u komentaru koji kaže "jebote ovi još živi". Ljudi prosto ne vjeruju da ovo opstaje haha

10. jbg baš sam voleo reakcije (refke - čika boljo trade mark) nije to bilo loše ali kapiram da je čudo nekog prostora trebalo da se sve to skladišti. ne bih imao šta više da dodam.

11. Ja sam za to da Vukajliju otkupe autori I da napravimo neki mini levicarski sajt. xD Ruze, jednorozi I tako te munje dok se ne pokoljemo. Posto od kaizena nema nista. Boli ga kurac objektivno, a bez njegovog ozb rada, autori I modovi mogu da se jebu.
    Sve ovo zahteva ozbiljne promene koje se ne ticu samo sadrzaja.

12. Mojih par ortaka se zainteresovalo za vuku (ponovo) ali prate iz offa.

Vukajlija umire od 2014. godine, recimo. Mislim, osetno je opalo interesovanje tada. Opet se vraćam na taj 1.9.2015. gde se pokazalo koliko ljudi prati iz off-a. Dovukli smo jedne, ostali spontano tog dana došli. Bio fest definicija i komentara.

Nakon toga cimanje Kaizena da se urade neke stvari, on ignorisao. Jebiga, to je to.

Ovde sve što imamo je nadanje da će on ovo nekome prodati, ili se stvarno nekad iscimati kako valja.

A posteri i jesu mimovi, inače. Samo malo zastarelog izgleda. Za mnogo ljudi sinonim Vukajlije i ta publika koja sada "nije živa" na Facebook-u bi se "organski" povećala uz postere posle jako malo vremena sa potencijalom kakav ta strana još uvek ima u brojkama.

13. pa zar nije već prodao? sada je kaizen 2.0?

14. Ponadali smo se samo.

15. A posteri i jesu mimovi, inače.

Posteri su baba i deda mimova u suštini. Mimovi su prilično slobodnija forma realno, ali da, ako gledaš na to kao na sliku sa tekstom, jesu mimovi. U suštini, treba vratiti i jedno i drugo. Generalno, kod postera si mnogo ograničeniji i moraš biti "kreativniji" i direktniji, dok kod mimova imaš prostora za više sranja.

Sve u svemu, ima razlike, ali imaju isto poreko. Recimo da su posteri preteča mimova.

16. I dok sajt ne preuzme neko drugi ili se Kaizen ozb ne iscima, dzaba mi tupimo bilo sta.
    Iskreno licno bih volela da zazivi.
    Ja sam ga ovako mrtvog zavolela.
    Ali iz nekih drugih razloga.
    Mogu misliti koliko je vama koji ste tu od pocetka drag.

17. a sto ste zakljucali temu price o vanzemaljcima i duhovima?:D najbolja tema

18. Paninaro, koji ti kurac da me prozivaš tako bespotrebno

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.