Brisanje definicija i to

1. Auu dobar odgovor pani

2. Zaboravio sam šifru s glavnog naloga, ali ako nisi toliki retard vidiš kako se zovem I znaš koji mi je original. Čuj hoće lik da ga psujem s glavnog naloga. Ranije si znao da uvrediš nekog na finjaka, a sad pišeš da sam smrda šta već sisa. Kako oš

3. iskreno, ne sjećam se. daj bar link tog starog naloga da vidim ko si bio. mada mislim da nisi to ti, ne sjećam se da sam imao sukob sa nekim po imenu KRAJSLER.

4. Gle ti u šta se ovo izrodilo. Drugari, moram vas podsetiti da je mišljenje kao dupe - svako ima svoje. Kada budete imali dovoljno dobre volje da sagovornike saslušate kako biste pokušali da razumete njihove stavove - a ne kako biste znali na šta da im odgovorite, možda će i vaše mišljenje imati nekakvu vrednost. A sajt su upropastile najprostije greške :

- ukidanje definicije dana (takmičenje koje su ljudi imali svaki dan. Učestvovao je ko želi il ima šta da kaže, birali su sami autori. Prosta demokratija, retko funkcionalna, a i ljudi su nastojali da pišu - što je na kraju krajeva i bila neka osnovna ideja).

- Tolerisanje retardiranog humora i ponašanja ljudi koji su ga propagirali (i sad dominira, na četu najviše, kao što je uostalom oduvek i bio slučaj). Vrlo prosto - došli divlji, oterali pitome. Da su se takvi "elementi" odstranjivali na vreme, masa nekih pametnih ljudi bi i danas, ako ništa drugo, navraćala ovde s vremena na vreme. Ovako su videli koliko je sati i digli sidro. Da li sajt treba da se zasniva na prisustvu starih članova? Ni slučajno. Ovo i treba da bude mesto za klince - pametne i kreativne, koji u svojoj okolini ne mogu da se izraze.

- Mod ekipa - s kurca s konopca. Ne možeš čoveku koji na svom kontu ima 5 dobrih i 4 prosečne definicije dati mogućnost da uredjuje sajt, samo zato što je voljan da to radi za džabe. Još mu dozvoliš da odabira definicije, ni manje ni više. A ovakvi ljudi nažalost nisu bili izuzeci, i u to uopšte ne moramo da ulazimo (namerno napišem jednu vrlo glupu mada lucidnu definiciju, čisto da proverim kako će proći. Čovek me mi banuje profil na 20 dana jer je pomislio kako sam ga ustupio nekom kretenu koji sad divlja, kaže - nije ličilo na tebe da tako nešto napišeš. Zapravo, to mi je jedan od najboljih dogadjaja).

- Tolerisanje glupavih postera - umesto da su se ljudi na prvu banovali za neku glupost koju tamo nakače, i to trajno, dobar segment sajta je potpuno izgubio smisao i na kraju je, po svemu sudeći opravdano, likvidiran. Ne možeš normalnog posterdžiju (a bilo je stvarno dobrih) naterati da bilo šta radi kad mu kvalitetan poster završi na trećoj strani nakon dva minuta, naprosto nema načina.

- Kaizen - čovek koji uopšte nije razumeo potencijal i ozbiljnost sajta čiji postovi prebačeni na fb imaju i po 300.000 pregleda (gledanije nego pink nedeljom uveče), mada je već tad bio u padu što se samog kvaliteta sadržaja tiče. Mogao je da uzme fine pare (ako ga je to uopšte zanimalo, a ne sumnjam da jeste - zapravo ne sumnjam da je i ovako ostao baš praznih ruku), mogao je da od njega napravi mesto koje će okupljati inteligentne i obrazovane ljude koji zapravo imaju o čemu da razgovaraju (za šta opet treba imati muda). Umesto toga, danas je verovatno na sendvič dijeti, a sajt je baš kakav i treba da bude - beskoristan i bezopasan. Njegovo ozivljavanje je naravno moguće, ali za tako nešto ne postoji ni trunka dobre volje.

Nego šta ja još treba da uradim da bi mi se uklonile definicije? Aj neka ga neko od mod tima ljubazno zamoli da mi sve to posklanja, ne mogu da se natežem ni sa njim niti sa bilo kim drugim, nismo deca. Muka mi je da na bilo koji način budem deo ovoga - uostalom, pogledajte šta ste sve ispisali na prethodnih osam strana, ko bi još normalan želeo da se učlani ovde i provodi vreme sa vama.

5. Kakva si ti pažnja kuja. Zasto bi ti neko ukidao defke kao "izbrisano mi je pasje popodne, brisite mi sve". Imas okej defke, pisao si ih kada si imao volje i vjere u ovaj sajt, ali nije vrijeme da sada dolazis i kao neki drama queen molis da ti se uklone defke kao da pokazes kako te boli kurac za ovaj sajt i sve sto si na njemu "stvarao". Nadam se da ti nece ukloniti defke a ti ako vec zelis da se popisas svima usta pa i kaizenu nemoj vise nikada uci na ovaj sajt, potrudi se da pise "poslednja aktivnost pre 10 godina" i tako ces svima dokazati da si zauvijek digao ruke od ovoga.

6. Melkijades
    Al sam vam rekao :D

Нека си. :Д

7. Baš zbog toga "kakva si ti pažnja kuja" ljudi više ne žele da imaju ikakva posla ovde. Zvuči kretenski i retardirano, zaista. Ne možeš se obratiti čoveku na takav način i očekivati da sa tobom o bilo čemu razgovara.

8. tesko mi se odluciti
    svi su nekako u pravu

9. Ja sam od svega ovoga što je melkijades napisao pročitao prvi post i još onaj post njegov posle prvog i to je to.

10. Uostalom nemam kome šta da dokazujem. Ne znam šta ćeš uopšte na ovoj temi. Aj briši :) Ne stvarno aj briši.

11. i dalje ne znam đe smo se svađali da me danima progoniš po sajtu

12. melkijades, nismo nikada komunicirali čini mi se pa eto rekoh da te pozdravim. sigurno si neki umjetnik pa ti je stalo do tih definicija i ja to poštujem. i meni stalno brišu definicije i mrzim ih zbog toga.

13. ajde na čet krajslere, tamo možemo na miru da popričamo. što god je u mojoj moći učiniću. ali bazzija nemoj da diraš više.

14. Ne znam kako da nazovem tu konstantnu potrebu da skreneš pažnju na sebe, izvini što nisam upotrijebio attention whore jer mi je nekako previse američki. Stvarno si postao naporan ono ljudi su dali svoje mišljenje aktivirao si neku temu nakon toliko vremena, ali sad da očekuješ da će neko da selektuje tvojih 800 definicija i pošalje ih na groblje jer si ti povrijeđen onim u što se vuka pretvorila, je krajnji pokušaj skretanja pažnje na sebe. Aj ti fino odloguj se i ne ulazi narednih 10 godina, tako ces najbolje pokazati koliko ti (ne) znači ovo.

15. secam se kad je melkijades imao nesto ispod profila za kancer, neka motivacija ne mogu ta-cno da se setim sta

16. Čovek koji na klupi sedi nešto tako, kul lik je bio, kapiram I ostao, ali nema on podršku neku

17. Dobar je autor Melkijades al ajd sad jos Reservoir Dogs nek udje da trazi da mu se brišu defke, mos mislit bezobrazluka evo svi ćemo da se aktiviramo da ti izbrišemo defke. -.-

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.