Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Do jaja. Sad mogu napisati šta stvarno mislim, pa posle da se pravdam kako je mod editovao.
i već poslije nekoliko sekundi se post ne može editovati. ovo radi neki mod u dupe ga ljubim. ma sve ih u dupe ljubim.
LOL Pani, kog moda najviše ljubiš u doope? profa ili čegija?
ovo sam stvarno napisao hahahahahaha
Al' realno Agilni, nije pisala o tome, vidi se jebeno, bukvalno si se zaleteo. To što ana.rs zarađuje od sajta je stavila samo kao indikator toga da taj sajt ima jebenu posetu i da je živ, za razliku od vukajlije na kojoj bleji nas deset. A slično je i sa Tarzanijom. Ono, mrzi me da objašnjavam i nemam vremena. Samo pročitaj bez da shvataš to lično kao autor na Vukajliji. Niko nije rekao da je Tarzanija bolja, nego da su ljudi procenili kako i šta. I da su otvorili taj sajt kao logičan nastavak. Kada je to počelo da umire, dali su Zapu da broji stolice na nastupima Dnevnjaka. Šta god neće dumre, mora da evoluira i to je suština. Ovde se ista sranja provlače od kad sam ja na sajtu. Sad je i neverovatno živ u odnosu na pojedine periode.
E da, oživljavanje definicija je smešno iskreno.
hahahahahhahahah
Oživljavanje definicija je vrlo opuštena i jednostavna stvar. Ovde samo čekamo da Kaizen to shvati (dozvoli). Ili nikad neće. Kao da mi svi ne znamo da mora da evoluira, jbt.
kakav je sajt bio prije mjesec dana kad sam se vratio nakon 4g i kad ga uporedim sa zadnjim danima ovo je super
zašto bi ih oživeo, za koga i zbog čega?
Zašto ne? Zbog koga ne? i Zbog čega ne?
Svi koji sada pisu defke ne rade to zbog ozivljavanja sajta i ostalih gluposti nego prosto, ljudima se pise. Sajt je zivnuo realno, takmicenje proslog meseca donelo poplavu dobrih defki i citanja l a g a n o
opet ste mi jutros obrisali definiciju, vratite je
Uuuu nema šanse da ti se ovo vrati...baš je 100% za nevraćanje.
Evo Reme objasnio sta sam htela da kazem.
P. S. Benefiti nisu samo pare.
I da, Vukajlija nije zakazala time sto su stari clanovi otisli, nego sto se nije prilagodila dovoljno da dovede nove clanove.
Ovo je fosil interneta. To je kul nama koji smo osrastali sa forumima I slicno, ali ljudima 97,98, a kamoli tinejdzerima koji su najveca i najbolja ciljna, a to je sad dobro 2000 i neko godiste ovo je dosadno i neshvatljivo.
Ako hocete da ozivite sajt, sto je moguce, morate naci nacin da se prilagodite, a da zadrzite duh Vukajlije.
realno sajt skroz kul trenutno, na čatu ima ljudi, ima defki dobrih, na forumu se piše, svakako bolja situacija nego ranije
Šta će to doneti sajtu konkretno? Imaš deset članova koji jako malo čitaju definicije. Ja ih neću čitati primera radi, imam 20k ocena najvećeg proseka, i čitanje definicija nema svrhu ako će se nastaviti sa prosekom (a pogotovo ova takmičenja i čuda, koja te "teraju" da pišeš, zapravo su baza za gomilu usiljenog pisanja koje u najboljem slučaju ispadne okej).
Sa druge strane, atmosfera na netu je danas u nekoj meri različita u odnosu na pre deset godina kada smo mi dolazili, i definicije nisu nešto što će privući nove članove. Mogu par njih, ali će ti više ljudi odlaziti sa sajta nego dolaziti.
Niko od ljudi koji su ovde godinama (ne shvataj ovo "niko" bukvalno) nije tu zbog definicija, nego zbog navike i jer ima neki kakav-takav luft i mesto za kakvu-takvu socijalizaciju kada mu dune da se socijalizuje, ali ga mrzi da izlazi sa gajbe. Slično, kao i lokalna kafana za komšiluk. Retko, retko kada uđe neko nov. I uvek su iste priče i ista ekipa.
EDIT: @komadić
Ovo je već napisano tako da ne moramo da se napušavamo.
Niko ni ne misli da će oživeti tako što više pišemo. Evo, ne znam šta je Profu cilj, ali meni su takmičenja i "povratak autora" 1.9.2015. (videti kalendar definicija) bili alati da animiram Kaizena da učini nešto što se može definisati kao evaluacija prema vašem tumačenju, ali da ne idem u detalje svog predloga, niti znam da li ga Prof sada ima do kraja razrađeno.
Ono što znam da je za neke stvari Kaizen rekao onu njegovu - biće. Da li će, ne znam. Ako bude, živnuće sve osetno.
Šteta što nema postera niti su u planu (za reakcijama i ne tugujem).
Zivnuo je sajt. Bila pustos kad sam ja dosla. Ali I dalje nedovoljno. Ovo ne treba da bude lokalna kafana.
tesko je dovesti tinejdzere na vukajliju, ako ne i nemoguce, ne vidim kako bi se to izvelo (ovo kazem kao tinejdzer, mada ja sam odrastao uz forume sto kaze soja). jedino fazon uvedete MIMOVE i napravite aplikaciju za fon.
Reme, shvatili smo. Ti i nisi ciljna grupa.
VRATITE MI DEFINICIJU PAVIJANI JEDNI