Udruženje Levijatan - Za ili Protiv?

1. Pa povlaci se samo bubnuo si glupost ko da si dosao sa krstarice pravo

2. napisao sam bubnuo ok

3. Brate nije nasilje za ovog malog vidi se da je izmaltretirana lobanja, napravise krezubi roditelji od njega psihopatu. Ne radjaju se deca ovakva jebeno nego postaju. Mali je za psihijatrijsku hospitalizaciju na duze vreme.

4. Okej brate, nadam se da ces doci na vlast, pa da ces moci svojerucno da sprovedes svoju genijalnu zamisao u delo.

5. Steta, mogo si da postanes heroj nacije

6. dovoljno sto sam heroj svoje ulice

7. Ne mislim da je Tilmo izmislio ovo, možda malo nafilovano, ali koja priča od usta do usta nije.
    Svakako druga preterana krajnost.

8. Isto je i Iceman počeo sa mačkama (ima na jutjubu interesantni dokumentarci o njemu, Richard Kuklinski puno ime).

Lik je radio za mafiju godinama, ubio preko 200 čoveka, nikad nisu utvrdili tačan broj, ubijao i ovako svakog ko mu se ne dopadne ili ga mrko pogleda.
    Na kraju objašnjava mu psiholog oči u oči zašto je takav. Prvo postoji genetska osnova koja mu daje 2 stvari potrebne za tako nešto - odsustvo bilo kakvog kajanja, hladnokrvnost, nema trunka empatije... i druga stvar paranoidni poremećaj jer je umislio da su svi protiv njega. I klinac sa klipa se ponaša skroz po ovom šablonu, ophodi se prema mački totalno kao da je predmet, trunka nekog osećaja da je živo biće ne postoji, čak i uživa.

Ali, da bi se realizovala genetika mora da postoji okidač iz realnog okrženja, ovog Ajsmena je ćale lešio od batina svaki dan, ubijao ga za najmanju glupost, pa se i keva priključila. takav izubijan je jednog dana dohvatio šipku za kačenje veša iz ormara i na mrtvo prebio drugara iz škole jer ga ovaj nešto zajebavao.

Klinju garant neko zlostavlja ili zanemaruje ili ćale mlati kevu, a uz sve to možda je plod nekog incesta,... luda kuća.

9. opisite taj video, izbrisan je sa instagrama, sta radi klinac?

10. Obesio macku,udara je stapom,dugo traje klip jos cini mi se nekih 10 minuta i dugo je u zivotu macka,posle je jos nesto udarao stapom,mislim da su bile jos neke osobe tu sa njim.

11. Ovom malom zaista treba psihijatrijsko lečenje. Nasilje vodi u strah, strah u paranoju, a paranoja pravi prilično dobru osnovu za budućeg serijskog ubicu/silovatelja, manijaka. Suštinski, to je taj profil ličnosti. Bukvalno je onde psihijatrijska hospitalizacija jedina šansa da se spreči haos.

12. Očekivao sam duži komentar od Santjaga Korovjova, poznatijim pod nadimkom Reme.

13. илити дача

14. али добро шта у кратким цртама појаснио све, у праву је

15. Boze sacuvaj od ljudi koji "misle" za opste "dobro". Mnogo volim zivotinje ali ovo nesme da bude nacin. Jesu kreteni i oni i drugi.

16. Psiho moja prva pratiljo ❤

17. Шта мислите дал икад може да постане нормалан човек од оваквих ликова ? Ја мислим да не, сећам се неких што су такви били ко деца, мало су сад као прилагођени чисто да их друштво не гледа ко ретарде али капирам да лако могу одједном да се појаве у црној хроници.
    И зато је највећа срањчуга што млађи од 14 не одговарају за ништа. Ако можеш да запалиш лика можеш и да робијаш.
    И ово што неко рече сиротиња, има и ту нешто. Можда чак и не нужно сиротиња ал има тај неки одвратан слој код нас, ем глупи ем безобразни и то не можеш да промениш да га јебеш

18. Ni za sta se kaze

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.