Udruženje Levijatan - Za ili Protiv?

1. Ako je istina ovo sto Roki kaze da nisu smjeli na glupavog Cecinog sina, a ovamo se kurce nad djecurlijom i prijete im, onda su bas supci

2. Koga bi sve čovek tukao, ali objektivno ne može. Zato tuče one koje objektivno može. Ni udruženja nisu izuzeta od toga.

3. ovo sa macicima je bas bolesno

4. Apsolutno sam protiv svakog mučenja i zlostavljanja životinja, ali mi jedna stvar nije jasna. Imamo situaciju gde krvoločni ker lutalica napadne nekog na ulici i počne da ga grize i šta sve ne, zatim se pojavi neko ko npr. ima pištolj i ubije kera kako bi spasao život dotičnoj žrtvi. Šta bi onda Levijatan uradio? Ne znam, ali mislim da bi sa njihove tačke gledišta taj lik što je ubio kera bio kriv...

5. Zavisi od tog sto je pucao, ako ima vise od 15 godina i 80kg onda nista ne bi uradili

6. Hahah, feed two birds with one stone.

7. Ljude treba tući svako malo, ne treba se uopšte obazirati na uzrok, tako da podržavam.

8. Cela prica sa zivotinjama i njihovim pravima je debilna na isti nacin kao i price sa pravima pedera i ostalih neoliberalnih govana, a ovi levijatan su tu da pokazu kao "evo i mi tetovirani i celavi smo u tom fazonu nisu samo zene histerici". Ceo zivot imam i kucice i macke i ptice, na selu smo imali sve to moze da se ima na selu, i sad ce meni neki majmun rodjen u bloku na nbg da sere sta su prava zivotinja.
    Sto se tice dece koja ubijaju muce i maltretiraju zivotinje toga je bilo uvek je se secam kako su klinci kod mene pecali macke na udicu i komad virsle pa sam ih nasutirao i polomio im stap, pa to vise nisu radili i danas su normalni nisu ni ubice ni manijaci, jedan je narkoman doduse.
    Taj sto ih je nasamarao im je isto ucinio uslugu i tako to i treba da resava bez dalje price.
    Ali ne, ti to kacis na fb, pa onda pretis ti si kao faca, a svi debili koji u zivotu nisu -pazi sad ovu zivotinjsku nekorektnost- sutnuli macku s praga, kao podrzavaju, A PA JA BI GA...

9. Ovi će dobre pare da namlate.

Da mali cuko ozdravi uplati soma evra!

https://www.facebook.com/1072077956190210/posts/2047123518685644/

10. Baš došao da okačim. Jeza.

11. i sada da kaže neko da ne treba naći budalu načiniti ga invalidom da žali što je živ a da nije u stanju da se ubije, mada imam osjećaj da bi ovakve njuške imale divan tretman i na robiji kada bi postojala opcija da se šalju tamo a pošto nije ona jbg rascopati mu lobanju bolesnu

12. hahah kako dodjes do toga jebeno da maltretiras kucice i vices kefo zote

13. a sto se tice ovih levijatana verujem da je dosta njih zlostavljano u detinjstvu ili su imali raznih problema i sad to ispoljavaju, jedino imam problem sto je za njih sve toliko podeljeno, ili ljubis kerove u njusku i pokrivas cebetom nocu ili si ubica zivotinja i zasluzujes da te pesnice
    zasto ne postoji neko udruzenje koje prebija matore likove koji drkaju na klupicama na kalemegdanu

14. Jbg oni su pretjerano ekstremi i valjalo bi što kažeš napraviti neko udruženje za korekciju devijacija u društvu generalno, tipa pod mač bato/seko, okupiti finu grupu relativno normalnih ljudi da reaguju na najgore pojave u društvu tipa ovog klanja psa što po meni nikako nije isto kao da neko nabije psa nogom ili štapom ako ga napadne čopor šta ja znam , ili te drkadžije, ljude što slušaju jalu brata preko zvučnika na javnom mjestu i slično.
    Znači registrovati udruženje građana u koje upadaš samo nakon detaljne psihološke procjene a nakon toga od države dobijaš ovlaštenja da reaguješ kada vidiš neku gadost bez bojazni da ćeš krivično da odgovaraš za to i onda imaš ljude aktiviste po čitavoj zemlji pa kada nalete na dedu kako drka odbiju a na licu mjesta od batina to bude prvo upozorenje , ako ponovi prekršaj sud pa robija ili šta već i odma si rasteretio institucije da ne mora da se razvlači postupak za svaku budalu, ujedno ih imaš u registru pa ako ponove djelo ubrzano suđenje i kazna.

15. edino imam problem sto je za njih sve toliko podeljeno, ili ljubis kerove u njusku i pokrivas cebetom nocu ili si ubica zivotinja i zasluzujes da te pesnice

Daj jedan primer kada su zamerili nekome sto ga ne zanimaju kerovi ili nesto.Ja samo vidm da maltretiraju zlostavljace zivotinja i nikoga vise.

16. Ja samo vidm da maltretiraju zlostavljace zivotinja i nikoga vise

odnosno djecu, neko ranije je ovde napisao da pičke nisu smijele ništa jebenom Cecinom sinu retardiranom, koji je debilčina i kog može našamarati i dijete od 10 godina. u praksi izgleda da i levijatan samo oštri kurac na slabijima od sebe, što je ironija jer se navodno bore protiv takvih

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.