Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Al nude 5000e lol. A dobujaju dimacije da pomažu živorinjama i te fore haha.
Tom Pavlu je deda ostavio neke pare, a on sad glumi nekog mangupa kao blizak je sa Lukom Bojovicem satro. Inace ima neki klip gde ga pita voditeljka kao cime se bavi, a on se smeje zagonetno da je navede da pomisli da je glavica neka ozbiljna. Tezak indijanac
A najveci indijanac je onaj sto su ga izbacili iz zadruge posle pola sata, druze ono kakav kriminal glumis, izvozao te jebeni mirko gavric hahah
Daj link do te stranice drustvo protiv zastite zivotinja, ne mogu da nadjem na fejsu.
https://www.facebook.com/%D0%A3%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%9A%D0%B0-1554062198150381/
Samo napiši na ćirilici imbecilu
Mene je Pavle Bihalji blokirao na Twitter-u kad sam napisao da su njegovi zaštitnici životinja doneli svinjsku glavu na protest protiv onog vlasnika pekare u Borči. Naravno, prvo je psovao nešto i neke keruše su mu lajkovale statuse.
hahahah
Odakle ta informacija da su clanovi levijatana bili prisutni na tom protestu. Posto sad guglam taj slucaj i nisam siguran da se to igde vidi ili da pise.
Sto se tice vesti sa tog idiotskog sajta to je veliko pitanje ali ako je istina stvarno je sramno da postoje ljudi koji stotinama godina nakon divljeg doba nude novce za glave. Ne volim jednu stranu novcica ali oduvek sam bio protiv levijatana. Ima nas raznih i ne treba raspirivati mrznju prema ljudima koji vole zivotinje ali pretnje ljudima koji misle suprotno su za sankcionisanje i osudu. Moraju malo da se ogranice i olade. Taj rastuci trend treba ipak da se ogranici donekle i da mi koji ne mozemo bez mesa svaki dan ne dozivimo u buducnosti ugrozavanje naseg prava da jedemo lovimo koljemo tovimo... kao i da ne dodje do toga da moramo da strahujemo za svaki dodir sa kucnim zivotinjama. To da li neko drzi kera u kuci ne bi trebalo da bude predmet rasprave niti mrznje mada realno nije bas ni skroz normalno ali da kerovi imaju veca prava od ljudi, pretnje, agresivno vegeterijanstvo ili bilo kakve druge agresivne kampanje, to ne treba dozvoliti.
Pa gde tačno i misliš da izguglaš takvu informaciju? Da ti izađu Informer i Telegraf kao rezultat?
Na Tviteru su prvo pisali da nisu bili na tom protestu, iako su ljudi viđali viđenije članove, pa su se posle pravdali kako su samo pojedinci, ali ne u ime Levijatana i tako dalje i tako dalje. Isto kao što su pisali da im nije namera da se bave politikom, pa eto sad.
EDIT: Čisto provere radi, kad izguglaš "Levijatan u Borči", prvo izlazi naslov "LEVIJATAN: Niko od naših članova nije bio ispred pekare...", sa sajta, ni manje ni više espreso.rs gde otprilike svaki naslov treba čitati u ogledalu.
+1
samo debilu nije ocigledno da koriste popularnost i to sto ih dosta ljudi podrzava za licno napredovanje,svaka rasprava o njima je suvisna.
https://www.youtube.com/watch?v=LRw_sObIaB0
koliko sam skapirao, likovi upali kod ovih cigančića, pretili i digli im nekog staforda i zbrisali, pa lol.
Stvarno će neko vrlo uskoro da im jebe mater
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10215274023395182&id=1572530933
treba prvo izjebati nekog kera bez kondoma ispred onog fašiste jevrejskog porekla bihalija, a onda posle toga, treba i njega nataći na kurac i baciti ga tako psihički i fizički izmorenog, pred boks mužjaka kane korse koji su pred parenje..
narovoučenije: volem životinje mnogo, mrzim jebenog govnara koji se suklja od dvehiljaditih kao najveća podguzna muva svim vladajućim režimima - glupim ljudima prodaje poštenje i moral, dok mu je obraz kontaminiran svakakvim fekalijima.. klasična ljiga
i treba nas jebati dokle god ovakvi stvorovi, jer ljudi sigurno nisu, imaju podršku medija i maloumnih i glupih građana..
nabijem i levijatan i sve NVO na stojka! izvinite zbog javašluka, volim ve sve
ima ona izreka-ne daj boze da te biju cigani i cepaju svinje.treba da se okupe da biju ove pa onda da ih bace svinjama
ja vidim ovaj celavi mi bas poznat
https://www.imdb.com/name/nm0606487/?ref_=tt_cl_t6
platio bih to da gledam
biraju oni da ne nalete na nekog ludog zemaru koji odratovao sve sto se moglo odratovati i koji nema bas puno razumevanja.