Udruženje Levijatan - Za ili Protiv?

1. Fašizam buja... razne organizacije, StrajaKg... sreća pa smo ekonomski na nivou Somalilenda, inače bi bili novi treći rajh

2. dal ovaj desni u plavoj kosulji ume ista osim da obrise sline sam sebi....lik ne zna da govori, kad prica ko da prica binarnim jezikom 01011110100100001010100

3. Al neki transfer me obuzme kad trpa onu šaku gde je istwtovirao njihov logo u prvi plan, užas.

4. Ali oni namlatiše pare. Ceo svet im uplaćuje.

Najjača sceba kad iz Porše Pabamere napušavaju nekog cigu na konju.

5. Mada ljubomorni jer ciga vozi ferari lol.

6. kako samo nadje vezu izmedju ciganskog konja i pedofilije... e danas stvarno svako sebi daje mnogo za pravo, a pojma nema

7. БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

8. recite mu vise da se ne blamira, obliva me hladan znoj

9. Levijatan (heb. לִוְיָתָן, "svinuta zmija"), u Bibliji, mitološka vodena neman; u kršćanskoj ikonografiji i demonologiji predstavlja predodžbu Sotone.1 U Knjizi svete magije Abra-Melina maga naveden je kao jedan od četiri glavna demona, uz Lucifera, Sotonu i Beliala.2 3

ladno su tolko glupi da biraju ime demona za pokret. kao stitimo zivotinje da se ispraznimo sto ne jebemo

10. Pa iz onog ćelavog isijava fašizam, nacizam, morbidnost i tako te stvarčice.

11. lik je neki slovak usrani, ima neko bas degenericno ime za ovo podneblje

12. tipa bolje da se zoves Mika Alas nego tako kao on, on je nesto Bihalj itd itd

13. Ovi iz Levijatana ladno doveli onig klinca što pušio onom glumcu da mali dokaže da nije gej lol

14. https://www.facebook.com/pasazot/videos/453052295311141/?__xts__0=68.ARD_V3RrCB_Po56PbKTCL0daOhnMJaSKFmjh7wp3ANmkHIR858_cBFszBD6WspZovLZ_yf64FVovAcdTTkm7TGnqYP6kz6hIoT6KFcUAVJOpLaq6yOx8fhReJSaQiw46NeHc31lr3ZuxV4qieVWInsgAdcnipMpPgNZFz7ECKm6nLwcz89qojz2bYiVtQri_wFM8geBDJFJQKXypjaUkE7jSGRA4noXiL6tzo-ZhuN4mnS4usTfbo-rq-rCVvFZ8I4BUffrI-lwKwHVrZVOIomJDwjUj8B1JjoyUUgKF72dhZju2QZYsIhHczHZz4fY79Tln4wTq2IZ0WWTBDmmtVyxOAr_Wqk7UYeSh7MBYoNZUbUre0lHJExHCfwiQop1byZa8CpdjYRSLzggnZh7QKLYQEGe2nT8V1FIB-VwIp2jidfFM5s6Fp1ZUpIAo8Iw6hPSiwIeKAClMauu8gpfuJpY6a70Xw4pDJqPy8EiQXJaj7gcGiZGeA_W6dVJWeGTPZxQ6p8LuDVzNBMY&__tn__=H-RH-R

15. Ni ja nisam najpismeniji al kad neko napiše "obzirom" dobijem napad anksioznosti.

16. ja sam se ulogovo nakon godinu dana pauze samo da bih rekao da mozete slobodno da me iznapusavate kurcem za svaku pozitivnu rec koju sam izrekao o levijatancima i njima slicnim mentolima

hvala lepo, dovidjenja

17. Hahah kakav gospodin

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.