- sbanovan
Od proleca se bacam na zestok trening, plus dziu dzicu, moci cu da te ubijem sa dva prsta
- sbanovan
Ali nikada, zapamti, nikada necu zloupotrebiti svoju snagu. Koristicu je u plemenite svrhe. Tako mi Brus Lija
- sbanovan
Bezi bre gologuzanu jedan od tri godine

https://vukajlija.com/forum/teme/73855-udruzenje-levijatan-za-ili-protiv?strana=27#post_4051550
Kako se bliži polako ono bolesno Mad Max vreme, kapiram da će ovaj Bihalji vremenom da postane onaj Lord Humungus
- sbanovan
Neka. Ja cu biti Lord Kunilingus i mazati picke na leba
- sbanovan
Svetski sam covek i ovo stvarno nema nigde, jedino u bugarskoj imas tako te militantne grupe gradjana koje vrsljaju i razjebavaju sta stignu ali brate bugarska nije drzava
- sbanovan
Celt se ne bi slozio
- sbanovan
Ekstremno drkanje desnom rukom
- sbanovan
Ako podrkam levom, znaci li to da sam izdajnik
- sbanovan
YOU BETRAITOR OF THA MADRLAND
- sbanovan
Sta sam isto primetio. Broj fakultetski obrazovanih ljudi pre 10 godina, sto ovako u narodu, sto na sajtu, drasticno je opao do danas. Nekako ih... Nema. Ne cuju se. Ne vide se. Nema ih
- sbanovan
Ne mogu valjda od esenes kadrova da dodju u prvi plan. Bukvalno najgori olos koji zna samo za otimacinu
- sbanovan
Oteraju najbolje, dovedu migrante, puste narodnjake i rijaliti i kad ti to slucajno zasmeta pitaju te jel imas 17 godina
- banovan

U stranci su imali dve struje…ali im je zbog neplaćanja računa…jedna struja isključena iz stranke…