TEORIJE ZAVERE

1. Miščr no jel ti treba kuče jedno stvarno, ili dva?

2. Pa ima lobanjetina, al što se ne priča o tome?

3. kavkaski kučkari built different

4. Sramota o tome pričati izgleda, pa ne zna narod. Isto i za zmajeve, sve su našli i dokazali ali jbg ako se sazna biće neki nepredvidivi karambol izgleda

5. Imaš onu epizodu kada su osvojili Konstantinopolj, ubili patrijarha, i doveli onu prostitutku na presto, koja je bila patrijarh

ima par istinitih tvrdnji, osim onih stavki vezanih za evoluciju i ovo je kazu istina, mada ne znam zasto je bitan detalj uopste

6. Miščr no jel ti treba kuče jedno stvarno, ili dva?

Ne treba, mačkar sam :)

7. Bitno je jer dokazuje je da je vatikan u službi satane trismegista s jedinim ciljem da naruži i ponizi pravu svetu carigradsku stolicu

Kurva je vavilonski simvol

8. Miščr no jel ti treba mačaka, imam dvadesetak?

9. haha kakav očaj smejes sa mrščnoovim forama da mu uvališ keru e nema lolo

evo ga panonski dzin/govnar isti rac

https://www.economicdiplomacy.co.rs/2021/02/20/odlazak-panonskog-dzina/

10. Tebra imam mačića ne zma šta ću im :)

11. "Ti znaš za tu priču da je Angela Merkel Hitlerova ćerka, da su sačuvali njegovu spermu, itd. Pa, te su priče neproverljive. To bi neki genetičar morao da kaže. Ako postoji takva mogućnost. Pa dobro, Hitler je, to se već zna, živ. Mislim, bio. Do skora. Mislim, nemam neke velike dileme da je on pobegao."

ni ovo nie glupost

https://azvision.az/photos/RESEMBLANCE.jpg

12. Davno je maja berovic otpjevala te džinove u pjesmi

Džin i limunada

13. Ali Plidu, to nije običan Džin...

14. u sustini nestor u ovim izjavama prosao ko na izborima ima negde 5%

15. Hrvati Džingis-kana zovu Divgis-kan.

16. прокоментаришите одлуку папе да аминује истополне бракове у католичкој цркви

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.