TEORIJE ZAVERE

1. auu pajsad ovo

Термин „теорија завере“ измислио је професор бечког факултета Јеврејин Карл Попер, који је творац теорије отвореног друштва, чији је најбољи ученик Џорџ Сорош, ком је право презиме Шварц. Шварц, односно Сорош, спроводник је те завере, а сви они који говоре о тој завери, као чичак добију етикету — теоретичар завере. Али могућност такозваног теоретичара завере да говори истину много је већа, јер теоретичар завере има функцију као глупи август на двору у средњем веку и он једини цару може да каже истину, а да му не одсеку главу.

2. SEVE - RANI RADOVI

Guglao, nisam razočaran

3. Koja je fora sa onom teorijom da stavljaju lazne ljude u avione? LOL

4. Mislim da bismo trebali da krenemo od onih najpraktičnijih koje nas se najviše tiču, tipa

- da stavljaju malter u prašak za veš
    - melju kosti i dodaju salamama itd

5. E da ne znam kako stoje stvari u ostacima zemlje koji sebe, hrabro, nazivaju civilizacijom, al ovde u Sremu bukti svinjska kuga, i to se baš zahuktala. Juče baš pričao sa drugarom koji je veterinar, kaže da će sve da pokosi. Pojavila se kaže pre 5 godina, niko se nije time bavio, i sad je baš zlo pošto nema ozbiljnih mera - ništa napismeno, viču nemoj nešto da se klalo, posle nedelju dana - kolji sve redom...Treba da se radi uzorak naravno, seljaci to ne poštuju, kažu može i zaraženo svinjče da se jede, nije opasno po ljude...Juče baš bio bajsom do reke, prolazim kroz šumu, stoji tabla - ako naidjete na crknutu svinju, ili se čudno ponašaju, tipa ne beže od ljudi, javite na broj itd.

6. Pa sto se ne vakcinisete majmuni

7. Nema. Kažu. Nije hteo niko tim da se bavi vrv, u principu - aj valda se to neće raširiti. Isto kao i sa protivgradnim raketama, mora prvo da grune led bar dvaput da bi ih nabavili. Kad seljaci ispizde odmah se stvore, idući put grunu 10 komada preventive radi, čim naidje sumnjivi oblačak...Tako i sad nema vakcina, nisu nabavili. Priča se...Priča se i da može meso komotno da se jede. Ne znam. Kako god, hara kuga.

8. You must be fun at parties.

9. Pazi ovo :

- pomor svinja
    - seljaci bacaju krmače u Savu, plutaju nizvodno
    - nemoš otmeš svinje seljacima i spališ ih, diće se kuka i motika
    - seljaci u fazonu - ništa to nije slučajno, to je da bi ljudi kupovali meso u lidlu
    - seljaci u fazonu može to da se jede i zaraženo, čuo sam da neće biti ništa

šta bi moglo da podje po zlu...

10. Brine me ko Plidua svinjska kuga - kad te nešto ne brine uopšte

11. I u BiH se pojavilo u Bjeljini gore i brate nikog ne boli nesto plaho kurac jer vazda su te zivotinjske bolestine harale a ta bolest sa svinje ne moze na covjeka preci, nek narod ne bude stoka da leševe baca u rijeku i biće sve kul sta da ti kazem vazda hara neki virus i medju ljudima pa ne jaučemo

12. Ima se moze se...bacila si sve niz rijeku

Ne znam sta se kmeci toliko, eu ne uvozi nase svilje jer ih vakcinisemo. Eu trazi pajsad nevakcinisane svilje

Bukv sumnjam da su razmere takve kao sto melk navodi, vrv su se hotuli istripovali pa aj da i se resimo ore neg sto crknu

13. C, ovo je vet. od 45 godina, radi već skoro 20 godina kojekude po Sremu, pošto imaš samo 1 stanicu na par sela itd. On je u fazonu da će ljudi sad njih da okrive, jer ko što kaže pregleda milion svinja dnevno, ide od kuće do kuće, ispašće da prenosi zarazu. Ovo je trebalo suzbijati davnih dana al jbg.

14. Pa cek ko garantuje da je vakcina bezbedna brt, to mora goooooooodinama da se testira pa tek onda
    Znaci jesi vakser ili antivakser melk, ne kontam narativ koji guras?

15. Inace solidna sremska civilizacija brt, zavidim kad procitam ove tvoje opise iste

16. Pa nisu svinjska kuga i vakcina protiv nje od juče, postoji i jedno i drugo već dve iljade miliona godina, mejmune. S kim ja imam posla.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.