U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Rusi u fazonu:
https://imgflip.com/i/6u5iu0
https://rs.n1info.com/svet/rasprodati-letovi-iz-rusije/
Priča se priča da Rusi odlaze
https://youtu.be/iN2MG1Z6BAs
Jedan od najgenijalnijih ljudi na jućubu ostavio ovaj video pre dva sata, nisam ni stigao celog da ga pogledam ali moram da ga podelim, najviše bih voleo od svih da ga Plidu i celt pogledaju
Slavoljub Muslin propo
Ma Celt procitao analizu nekog Britanca i vec doneo sud. Isto je radio za vreme korone pa je onda zacutao kada je video zvanicne podatke Fajzera.
Naivno za coveka njegovih godina ali sta ces.
E da čisto da pomenemo da Rusija nikada nije napala Evropu, no Evropa jeste Rusiju, dva puta, i oba puta izgubila. Jbg ne može se voditi rat samo sa Ukrajincima sa jedne, i plaćenicima, Čečenima i robijašima s druge strane. Moraju malo i svoji da se mobilišu, a to je škakljivo jako.
Ja prvi bih voleo da im rusi isprase dupeta do berlina lol, jer multipolarni svet je miran svet. Ali ocigledno su pavlaka... i u pogledu vojske i orgizacije i interno
pogledao sam. ne kaze nista posebno osim sto kao emotivno reaguje na putinov govor i da rusija ima vojske, sto smo svi i znali.
ovo kad kazemo slaba rusija, moras da razumes da ne kazemo vojno slaba jbt, za pocetak imaju nuklearnih raketa 3x da ubiju svet, to mogu samo debili da misle.
ali ne verujem da ce imati neku podrsku random ruskog naroda iz omska i perma da ide i voljno ratuje sa ukrajincima za slavu.
tako da, cinjenica je da je ovaj potez vrlo rizican unutar rusije, za njih same, i ne izgleda mi kao nesto sto se vuce ako je sve u redu i kontrolises sve.
Ma ko ce bre da ratuje, moskovska omladina koja je porasla na americkim filmovima i muzici?
Haha ovo sto zap kaze, pa u moskvi se bolje zivi nego u 80% gradova amerike. Moskovljani (valjda se tako kaze) veci zapadnjaci od pola svijeta
Dobro nije ni Rusija samo Moskva ali odatle ce krenuti sve eventualne pobune jer se tu živi najbolje, e sad ne sumnjam da ce regrutovati nekog Sergeja Dragunova iz Novosibirska ali neće to sad da bude neka brojnost vanzemaljska
sad bez zajebancije, zadnji put kad su radili ovo u avganistanu, zavrsilo se povlacenjem vojske i raspadom sssr-a, bas brzo nakon toga.
btw tad je neproporcionalno vise ukrajinaca bilo mobilisano da se bije tamo. sad rade obrnuto sa gruzijcima.
nemam pojma, najbolje bi bilo kad bi zapad popustio, reko ukrajini sami ste ovo previse za nas, za nedelju dana nakon toga se stalo sa ovim, i svi proglasili pobede na racun ukrajine i gotovo.
ali nemci...
moskva nedosanjani san. i ponizenje kod staljingrada i kasnije. i pola nemacke komunisticko. ne znam kako ali negde u potsvesti boli to, kolko god da ga potiskuju.
Daj bože da prođe ovaj fejk referendum i u Zaporožju i onda kad biram Metalurg Zp da igraju u ruskoj ligi ah
Moskva je sem malo šireg centra mordor totalni.
Nznm ali čini mi se da će od Ukrajine da se napravi neverending vorzoun, svima odgovara sem narodu, a ko jebe narod.
ide vojska od Nikšića
Ispade da nas je Jokic najbolje ocenio: mi ne volimo "insert current thing", mi volimo da pobedjujemo.
Cim je krenula ukrajinska ofanziva i ova panicna mobilizacija, komentari po internetu i ocene tih komentara su se brutalno promenili.
Sto me nekako neobicno umiruje, jer izgleda da je to kolektivno nesvesno kog ima svaka nacija, kod nas je tom nesvesnom vise preko kurca da gubi, i nekako mislim da cemo ovaj put biti na strani pobednika lol, ali onako ulizivacki i cekanjem do kraja sta ce se desi lolo
U prevodu, msm da nece ginemo, al sig ce nam se smrzne guzicka ovu zimu i ce jedemo samo poparu, al to je za nas bukv banja koviljaca.