Počelo je

1. Da si kupim ja nekolko para vunenih čarapa na vreme vidim vlajne po ulicu prodaju u najveće

2. Чега ћете се одрећи прво ако заиста крене сиромаштво?

3. Druže živim u siromaštvu već godinama, nema potrebe da se odričem ičega što sam do sada koristio, osim onoga što će mi biti prinudno oduzeto, kao npr električna energija prilikom restrikcija. Moraću da nađem gejmotron knjige do tad da ne bi radila omča u nedostatku drugih distrakcija.

4. да ли било нам је боље када било нам је горе?!

5. Odreći ću se neobaveznog vozikanja, kupiti trotinet lol

6. Ćao ljepotice ocemo li jedan đir do meka na mom xiaomi trotinetu

7. Čuj Šmoklju živi u siromaštvu, potrošio 70e na sličice lol.

8. Ne vozim auto, blizu zivim poslu, al nekad sebi dozvolim taxi kad pada kisa. Kisobran jbg.

Subskripcije hbo, netflix, dizni, to sve aut. O kupovini igara da ne govorimo. Glovo i wolt jednom u tri nedelje ce morati da se redukuje. Prodam soni nekoj igraoni il iznajmljujem...

U principu svi najvise na hranu trosimo, da se ne lazemo, a tu moze bas big brain usteda ako znas gde su akcije, ili imas nekog na selu. Jos ako umes da spremas TATABANJA

9. Ne pusim to je bas mega zakon, ne pijem i ne izlazim, jos i nemam kola, to je bas dosta stavki o kojima ne moras da razmisljas. E sad kredit jbg... to ce vrv da me sjebe

10. Kupovina igara zaboravljena ofc, piraterijo ljubavi stara vraćam ti se. Za hranu Noliferov serijal has do 1$ ima tridesetak klipova, za svakog ima se nađe ponešto i veguni i mesožderi i testojedi sve. Će ga prejebemo nekako opušteno. Dok ne krenu nuklearke. Onda u podzemlje jbg, treba se i ova skloništa počiste ko zna kolke se tu pacovčine i zmijuge namnožile.

11. оно што немам то ми ни не треба
    ТОЛИКО.

12. Druže živim u siromaštvu već godinama

Ја нешто контам да који год да си ниво да ће бити горе/ниже.
    Ја не знам, немам баш нешто ствари које бих могао да откажем/које су луксуз. Али свакако ћу почети да калкулишем.

13. Prodaću set letnjih i zimskih guma sa oba para alu felnni i kupim obične čelične sa m+s gumama.
    STONKS

14. Ја не знам, немам баш нешто ствари које бих могао да откажем/које су луксуз. Али свакако ћу почети да калкулишем.

15. Ja vec poceo lolol svetlo u dnevnoj nisam gasio nikad u zivotu, zadnjih nedelja zamracujem ko da je april 99

16. Kontam da ce jos rusa da dodje ovamo, odose cene u kurac jos vise

17. Nije pitanje čega će se odreknemo, već čega će nas odreknu. Ko da će tu biti nekog izbora kad odeš tražiš šećer, a teta kaže nemaaa.

18. Vala nek nema mamu mu jebem, secer je zlo najvece

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.