U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahaha al brt bukvalno, kukaju na poslu joj nema šećera, mene boli kurac, kupim pola kile žutog i traje mi mesec i jače dana za u kafu i čaj.
Bukvalno brt. Normalan covek kupi secer jednom u 3 meseca, koj kurac. Da objave da je nestasica soka od aronije narod bi kidisao da kupi i kukao kako nema
A Ruska parcijalna mobilizacija je indirektno priznanje da su popušili kurčinu, pošto nisu uspeli da profi kadrom ispune šta su zacrtali u kratkom vremenskom roku. Šta će dalje biti videćemo...ali mislim da im kola idu nizbrdo.
Interesantno, izgleda da je ovo potvrda da su neprofesionalne vojske ipak bolje od profesionalnih, barem u dužem sukobu, jer s vremenom vojska regruta postaje sve bolja kako budži XP i lako popunjava gubitke, dok vojska profesionalaca ne može lako da zameni gubitke i postaje sve slabija.
Tako da ono, ko se nadao nisam služio vojsku ne mož me mobilišu, joke's on you, levee en masse se vraća.
OK, jače od mene.
Kad dva puta, evo leba ti, zapitan sam ja?
Finsko-Sovjetski rat, aneksija Baltičkih repubilka, Basarabije i napad na Poljsku sa sve Švabama, am I a joke to you?
Rakete na Kubi, Avganistan, tenkovi na ulicama Budimpešte 1956 i Praga '68.
Jebeš li ti nas u mozak dobri čoveče?
To je Sovjetski savez bio :D Napoleon i hića napali.
Mister No ušao u “Car mode”, melk šokiran
Torzo mu se trese od neverice
Vidjećemo. Ja sam stava da je kremlj planirao ovaj rat godinama i spremao se za njega, i da nisu tek tako ušli u sukob. Mada Rusi i Ukrajinci da se ubijaju medjusobno to je teško, nezamislivo. Jako vole jedni druge. Ne računam ove okupirane regije, tu je druga stvar. Da dovučeš Ruse iz St. Petersburga da ginu po nekim ukrajinskim stepama, jako jako teško.
Onda tri puta, dodaj i Karla XII od Švedske, preludu glavu i bratinu.
Carsku Rusiju da ne potežemo, nego što su krljalu Turke što nama odgovara apsolutno, i aziska i Sibirska plemena, za koja nismo čuli a i da jesmo baš nas kurac zabole, pošteno.
Pa nisu 1903. vodili odbrambeni rat sa Japanom u MANDŽURIJI jeboga dan.
Poljsku su posle 1815 uzeli iz dobrote srca svog naravno. Samo Poljaci katolička govna nisu zanli to da cene pa dizali ustanke 1830 i 1863.
LOL Krimski rat smo zaboravili. E dobro, tu su ih je Evropa stvarno licemerno prejebala
Naš ko je bio Konstantin Rokosovski?
Al si glup Melkore
Maršal Sovjetskog saveza. Pošto je bio Poljskog porekla, zatvaran je i mučen za vreme čistki.
Za vreme planiranja operacije Bagration imao je muda da se usprotivi Staljinu i ako su mu i Molotov i Poskribišev savetovali da popusti. Na kraju je Staljin prihvatio njegove ideje i Nemcima su naneli jedan od najtežih, ako ne i najteži poraz u ratu.
https://wompampsupport.azureedge.net/fetchimage?siteId=7575&v=2&jpgQuality=100&width=700&url=https%3A%2F%2Fi.kym-cdn.com%2Fphotos%2Fimages%2Fnewsfeed%2F001%2F455%2F504%2F6b5.jpg
Verovatno jedna od najgotivnijih glava među Sovjetskim maršalima, nije bio naduvani ego kao Žukovi ili psihopata kao Konev.
Sad mi se opet gleda Soviet Storm: World War II
Čitaj knjige Melkore XD
Jeste mr no ali da li znas ko je wladislav welicky, your argument is invalid xd
Da, Rokosovski bio faca prava i nastradao zbog porekla jako. Sve mu zube izbili u pritvoru degenerici, na kraju ga pustili i vratili na položaj kad je dogorelo. I ovaj šta će, nastavio gde je stao.
Naš šta je Bukač i kako je prošao u DSR?