Kako prići VEOMA stidljivoj curi

1. и запамти добро
    прво нормално, па онда у пичку.

2. Zvizneš joj tako jaku šamarčinu da padne, zvekne glavom o ivičnjak trotoara i nastrada, potom ti zaglaviš robiju i postaneš lokalna stidljiva devojka u ćuzi.

Kraj.

3. Poyovi je u kino ako njeni imaju fiksni telefon, ako ne, onda je vrebaj ispred ulaza

4. Da sam želeo humor..otvorio bih temu jebanje u pičku...zelim savete

5. Pravila teme
    Po načinu pisanja i izražavanje...neki od vas bi zaključili da sam trol..što i jesam..ali ovo mi je tema veoma važna i bliska srcu...tako da bih želeo lepe korisne i konstruktivne savete

6. Pravila teme
    Po načinu pisanja i izražavanje...neki od vas bi zaključili da sam trol..što i jesam..ali ovo mi je tema veoma važna i bliska srcu...tako da bih želeo lepe korisne i konstruktivne savete

7. ко тепрати кући упис

8. Šalji joj pisma, uhodi je, pravi one Svetlana vrati mi se slike i kači po netu.

9. "Ako te pitam da se jebemo, da li će tvoj odgovor na to pitanje biti isti kao i na ovo?"

Š A H M A T

10. пробај ово питање да поставиш на сајтоу ана.рс тамо су експерти даме несебичне

11. Jan, doyivljavam egyistencijalnu kriyu gledajuci u ove tvoje tacke na svake tri reci

12. Sevastokrator_95
    Jan, doyivljavam egyistencijalnu kriyu gledajuci u ove tvoje tacke na svake tri reci

malopre

Hahahahahahahhahahaha

13. velikiblek
    Stani ispred nje da je pitas dal hoce na caj sa tobom i kad krenes da mucas i crvenis a ona da te gleda cudno ti je nabodi u glavu. I onda je sutiraj nogom u bubreg na skolskom hodniku

pre 11 minuta

Hahahah

14. Odo ja na anu.rs ....este srecni sad seme vam jebem dzibersko...

15. пошаљи тему са ане кад поставиш да можемо да пратимо и ми немој бити себичан ок

16. Odo ja na anu.rs ....este srecni sad seme vam jebem dzibersko...

nikakav problem buray, idem i ja ya tobom, ne mogu da propustim da vidim kraj romea i julije 21. veka

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.