Ne želeti imati decu, normalno ili ne?

1. To e to, Reme sve lepo rekao, ko kaze da se razume samo u pivo i filmove?

2. Reme objasnio neke stvari

3. Kad bi mi neko ponudio 100 miliona evra da ne produzim vrstu ne bih pristao

#genikameni

4. Наравно да сам за децу, таман посла да овакав алфа као што сам ја не продужи своје племените гене, јеботе

5. Добар алфа, крије свој вирутелни идентитет иза другог виртуелног идентитета јер му је стало до репутације на првом виртуелном идентитету. Угини.

6. Маестро ♦
    Kad bi mi neko ponudio 100 miliona evra da ne produzim vrstu ne bih pristao

#genikameni

pre sat vremena

jeri se utrkuju ko ce da ponudi vise da to plemenito seme ostane u mudima

7. Ama jel ima ovde neka seksi mlada koja bi htela da mi rasturi brak

8. u 90% slucajeva ce ovo da forsiraju ribe koje za sebe misle da imaju IQ preko 140, koje gotive macke vise nego pse jer macke su tako divlje kao i one same i ne priznaju gazdu dok je ker glupav i slusa sve gazdu, itd itd....novokomponovane feminjare, samo da se razlikuju po svaku cenu nebitno sta je tema

imam osecaj da feminjare ni ne razmisljaju o nicemu, samo idu i slusaju sta muskarci i ostale normalne zene pricaju i onda samo stvore totalno suprotno misljenje od toga i slepo se drze te price

I to, u 95% slučajeva 80% posla oko tog djeteta obavlja majka.

evo hahahah mora da se napomene kako ZENA vise radi...eto najgluplji stereotipi....a smem da se kladim da 90% muskaraca koji imaju malu bebu, rade ceo dan da zarade za tu bebu i onda kad dodju kuci legnu navece da spavaju, on ustaje u 6 da radi, beba zaplace i onda ista ta ZENA kaze ajdeee ti ja sam premorena ceo dan sam citala knjige dok je beba spavala JEL ZNAS TI KOLIKO PORODJAJ BOLI

9. Nikome na ovom svijetu nije lako, moj dobri Pezose.

10. Imam dva sina. Ono što sam živeo pre njih je čist bezvezluk u odnosu na ovo sad. Znam da ću biti opterećeniji kako budu rasli ali jebiga. Kontam da ću imati još barem jedno dete.

11. Poznajem lika koji je dvadesetsedmo dete u porodici.

12. Lol Vesna ne možeš Pezosa ko 50 centa trolovati glupim odgovorom jebiga

13. И то што мислиш да си културнија особа од мене или неког другог јер читаш књиге или шта већ, је поражавајућа чињеница кад се излупеташ овако, Бохор те са својих 3 прочитане књиге (Бела Грива, Бајке браће Грим и Момци из Бразила) развлачи ко стрвину док ти умишљаш да си нешто изнад, шодерко хахаха

A i ti ne lupetaj nit između Vjesne i mene ima zle krvi nit sam ja pročitao Momke iz Brazila

14. a čito si belu grivu, a?

15. imam malog sina jovica baosic mornar je radi na brodu i stariji je od mene

16. Izijeme koji si lik devedesetih ja sam Rade Rakonjac

17. Ja sam pročitao podosta knjiga, murakamija uglavnom i svi vidimo gde me je to dovelo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.