Ne želeti imati decu, normalno ili ne?

1. Tronožac
    Napisaću ovih dana poduži post na ovu temu, sad ne stižem nešto

pre 8 dana

Ovo će biti jedan veoma poduži post!

2. Pliduu,lupicu ti samarcinu.

3. Jebeni trandza Vukajlijaski,nema zena pa dosao trandza.

4. Udaras zene. Ti si slabic. Nisi muskarac. Vec mekusac

5. @svjesna svega procitao sam temu medjutim pijan.
    Kakvu glumu pominjes, nisi valjda ona drakic dubravka?
    U tom slucaju nista. Ako nisi, (nijesi) imam svasta interesantno da ti pricam, i o murakamiju i o kurosavi.
    Inace sam kreten, ali pravim mnogo lijepu djecu.

6. Mislila sam da si ti neko 2000. godište.

7. хахаха, како је могуће да ико за торазулуа помисли да је 2000. годиште, знајући све оне његове врхунске доживљаје које је писао овуда по форуму

8. 'ајде промени надимак у свјеснам

9. Daj link tih doživljaja, ne pratim ja puno.

10. а 'де знам сад јбг где је све то разбацано, али су му приче баш врх, а не сумњам у њих јер сам упознао човека јбг и нема разлога да баронише, можда сад може да се претражи с профила по постовима на форуму, ал' нисам нисам сигуран и нисам довољно докон за то.

11. Torazulu je onaj sto na svakoj kuci ima sovu.

12. Daj link tih doživljaja, ne pratim ja puno.

Najbolje je to da ti ja ispričam uživo, ako si to jest, preko 30 godina my self imposed limit... 2000-to godište su moja deca a ne ja, i mnogo sam uticajan inače na podgoričkoj kulturno- umjetničkoj sceni imaćemo o čemu da pričamo ihi, u paninarovoj legalizovanoj garsonjeri.

Plidu ČIBE!

13. Moje telo moja stvar i ja cu radim sa mojim telom sta hocu, tako da ako mi je do toga da mi se ide na letovanje da bi se sa drustvom provodio to je moja stvar i sta ima koj kurac neko da me sili da zasnivam porodicu ovoliko rano.Bice vreme kad ce dodje za osnivanje porodice.

14. Opusteno brt I onako ne jebes opaaa

15. E programer ce meni kaze da nejebem :)

16. Ne želeti imati decu je protivno ljudskom algoritmu, jednostavno smo takvi po celom telu. E sad, druga je priča to što smo se kao vrsta razboleli i počeli da tripujemo da smo nešto više od malo svesnijih životinja. Srdačan.

17. Nije dobro ni na silu praviti decu samo zbog toga sto te neko pritiska da imas decu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.