Prijava

može da nađe neko onaj mim sa bosanskim fundamentalistom "... ali žene i djeca bolan!", tako nekako ide.

Izvinite ali ja u rečenicama 'bili smo malo s djecom u šetnju' i 'bio sam da prošetam psa' ne vidim nikakvu glagolsku razliku........ .

Definitivno treba uvesti psihološke procjene osoba prije nego stvore dijete to bi riješilo mnogo problema, pa ko voli i ima želju prvo do čika doce po nalaz a nakon toga u postelju sa dragom ili u ordinaciju br.2 na sterilizaciju. Jebeno mi nikada neće biti jasno zašto se to ne uvede za početak bar sirotinji i mentalno oboljelim osobama jer se oni množe kao pacovi a i korist u društvu im je slična, zatim sterilizacija i ovog čemera što ne želi da ima potomke jer uskračuju sebi nešto i onda vremenom dobijemo malo normalnije društvo.
P.S. Vučiću reaguj!!!

Kako ce Vucic da reaguje kad je on prvi od tog okota, da je takav zakon postojao ne bi bilo njega

eto vidiš kako bi nam dobro bilo da kao vrsta nismo toliko sebični da prepolovimo populaciju a neka vučića kada smo onog što je pokušao da uvede sličnu foru proglasili budalom i nacistom...

kao da koverta sa 100/200 evra ne bi resilo i tu potvrdu

obećati im veće plate a manje posla ako unište stoku

Jebeno mi nikada neće biti jasno zašto se to ne uvede za početak bar sirotinji i mentalno oboljelim osobama jer se oni množe kao pacovi a i korist u društvu im je slična, zatim sterilizacija i ovog čemera što ne želi da ima potomke jer uskračuju sebi nešto i onda vremenom dobijemo malo normalnije društvo.

hteli ste demokratiju sad gledajte glodare kako se kote oko sebe, a oni što nešto vrede odlaze u njemačku po ojre. Da važe pravila iz Dušanovog carstva prvo da vidimo bato od čega ti boluješ pa ako si čist i zdrav možeš da se razmnožavaš, ovo ostalo pod mač.
Miroljuba na naslov Bukvara umesto onih retardiranih klinaca.

Da važe pravila iz Dušanovog carstva prvo da vidimo bato od čega ti boluješ pa ako si čist i zdrav možeš da se razmnožavaš, ovo ostalo pod mač.
Miroljuba na naslov Bukvara umesto onih retardiranih klinaca.

Iskreno se nadam da je ovo sarkazam

Na bukvaru vrabac bese koliko se secam

Mujo osvrni se pogledaj oko sebe malo situaciju, nisu ludi Kinezi što su to regulisali i tek će da regulišu. Možete da kenjate o Hitleru i Himleru, ali pogledajte gde je sad Nemačka. Da nije bilo tog sistemskog selektovanja sad bi bili nivo Češka, Poljska, Rumunija... tako neki ispodprosek.

Nije akcenat na demokratiji ili tako necemu, nisam ni ja neki fan. Jednostavno Miroljub Petrovic je imbecil i karikatura, 95% vremena prica gluposti i to gluposti kojih se ni on sam ne pridrzava, i lik ima bar jedan ozbiljan psihicki poremecaj. Presmijesno je spominjati njega ako zelis da te neko ozbiljno shvati...

Miroljub je izneo stav o svemu, a taj stav je često bio konktradiktoran, nekad je govorio jedno pa posle za istu stvar skroz suprotno, tako da hteo ne hteo u nečemu moraš da se složiš sa njim. Ono oko kamenjarki je sto odsto u pravu. Zadnje vreme došlo zaista.

Svakako je samo karikatura sa ciljem da zabavlja siroke narodne mase, a da, ovaj deo za kontradiktorne izjave si u pravu, znas kako kazu i pokvaren sat pokaze tacno vrijeme dvaput na dan...

Ima smisla ovo sto KBO prica ali granici sa eugenikom ako vec i nije. A to nikad nece biti prihvaceno jer ima nehumana svojstva.

U demokratskom drustvu eugenika ne moze postojati jbg

Ima troje djece ovi starije su sve vakcinisani samo beba nije on ima 8 meseci ne znam nesto nisam stigla uvjek prehladjn al moracu jedino sto mi se ne svidja ona MMR vakcina cula sam da nije zdrava kad budem stigla do nje odbicu je jedno stavno pa neka me tuze

Meni je zabrinjavajuce sto su neki vegani primjenjivali tu neku vegansku dijetu na novorodjence i ono umrlo.

Kao oni likovi od roditelja što nabijaju traume djeci kao ih umakaju u more a ono greote plače, vidi nešto čemu kraja nema a jedina osoba koja brine o njemu ga potapa u to.