Ne želeti imati decu, normalno ili ne?

1. bolje 50 cent, nego svjesna svega. ali to sto sudis nekome po niku na vukajliji pokazuje sve sto treba da znamo o tebi. hvala kurcu pa ne zelis djecu.

2. Hoćeš da kažeš da je to dobra stvar?

3. Deca najjača stvar hahah bukvalno su najgluplji ikada i presmesni

4. svakom svoje, ali bas se radujem sto iz tvoje vagine nece izaci ljudski stvor. ostatak covecanstva kako hoce

5. Хезно брат ми асистирао таман толико да не морам више се цимам око реплике. Чекаћу неки њен следећи испад. Иначе, космополита је тип мајке која кроз децу види шансу да оствари своје неуспеле амбиције, врвт их је слала на солфеђо па су их развлачили од подјебавања у школи а и после школе (двосмислено хехе)

6. I ja to mislim, samo što se tako ne bih izrazila jer sam ja sama u pitanju.
    Ali možemo zaključiti da je korisno razmišljati.

7. Теби и није, јер какви се закључци изроде из твојих размишљања, девојко боље узми ради се хорсом и батали напрезање вијугица твојих малених и малобројних.

8. Razmišljanje mnoga dobra donosi ljudima.

9. Шта је теби донело, ајде да будемо конкретнији мало, овако испада да само лоше тролујеш.

10. Ali priznaj da nije jednostavno na jednom sajtu pod nikovima, nepoznatim ljudima, napisati šta je sve meni razmišljanje donijelo.
    Nijesi iz PG, pretpostavljam, ali da jesi evo sad bi mogli o tome da razgovaramo.
    Kažem uopšteno: Treba razmišljati. O svim stvarima.
    Nego lako je meni, 2-3 Nikšićanina mi pomažu u razmišljanju.

11. Даз нат сим леџит ту ми. Да су ти твоји умни напори икад дали неког резултата, вероватно би до сад нашла тог идеалног мужа из својих снова или би макар била начисто са тим да ли деца/не деца и зашто. Имала би какав такав СТАВ, углавном, што ти препоручујем да за почетак изградиш уколико мислиш да те неко узме за озбиљног саговорника, овако си само лош и бледуњав трол који се просипа овуда ко кукуруз из џака и служи за утовар. Вероватно трипујеш сад да сам се изложио, а љомберко?

12. U pravu je vesnam, treba razmisljati, malo ljudi ne razmislja ili razmislja pogresno. Ali ne treba ni previše razmisljati, overthinking, overanalyzing separates the body from the mind. Izvinjavam se na digresiji, pogodi me pesma.

13. И то што мислиш да си културнија особа од мене или неког другог јер читаш књиге или шта већ, је поражавајућа чињеница кад се излупеташ овако, Бохор те са својих 3 прочитане књиге (Бела Грива, Бајке браће Грим и Момци из Бразила) развлачи ко стрвину док ти умишљаш да си нешто изнад, шодерко хахаха

14. Može biti. A i ne mora.
    Zeznuto je.

15. Апопе брате, подржавам размишљање људи попут тебе, јер се онда изроде онакве конструктивне ствари као онај пост о живљењу за друге, али на размишљање оваквих крембила попут веснам треба превентивно деловати сузбијањем, аутизму треба сећи крила да не полети

16. Заједничко вама камењарима је да сте сви подједнако ужасно напорни

17. Falio nam je neko kao fifty, ostani nam legendo

18. Плиду љубави, она понуда за продужени и појачани викенд у Прагу још стоји

19. Jebace nam zene majku, prvo su pocele sa onim "manje zaradjujemo" pa su presli na "ja da ga nosim 9 mjeseci" i slicno. Nije musko krivo sto je priroda takva, a zene su opasno pocele da se blasfemisu, ako postoji neki vrhovni arhitekta, sudi ce vam pohlepnice

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.