Dilan Dog Orić jeste zločinac, radio je za SDB i po naređenju Ledenog ubijao je ljude po srpskim selima kako bi ovi imali opravdanje da vrše zločine u Srebrenici, inače je najpoznatiji po tome što je bio Slobin tjelohranitelj gdje ga je Ledeni i vrbovao
Fender Stratocaster vidiš da si dosadan ljudima ,slažem se sa Sevastokrator_95 tebe Fendere treba banovati , mada nisam za to , ali tebra ništa pametno od tebe, samo iskompleksirani komentari lika koji zna čitati samo slike u tabloidima
Dilan Dog Orić jeste zločinac, radio je za SDB i po naređenju Ledenog ubijao je ljude po srpskim selima kako bi ovi imali opravdanje da vrše zločine u Srebrenici, inače je najpoznatiji po tome što je bio Slobin tjelohranitelj gdje ga je Ledeni i vrbovao
Kakvog maha da uzme ? To je proslost na koju svi drugacije gledamo i nista vise
Рево, ископаће тебе неко са Пала или Босанске Градишке, ја кад ти кажем.
Pliduuu pa sad ni ja nisam za fatalizam ali opet,više volim to sijeći u korijenu ili stablu kako god,čisto da više ne raste
Fender Stratocaster zmiuga
E dobro ovo je vec trol revo
Pretjerao si
Дувај га самом себи
Raspolažeš informacijama, Revo. Da nisi i ti udbin čovjek? Pitam samo.
Pliduuu mislim da su to dupli standardi
Revo Handzar divizija haha
Dilan Dog jok nego sam imao uvid u njihove priče gdje sam jednostavnim logičkim kontanjem vidio šta se ne poklapa
Fender Stratocaster otiđi na Brankov most i učini uslugu svetu
Da li si Arkana možda poznavao
Dilan Dog jok, nisam budala da ograišem
Fender Stratocaster otiđi na Brankov most i učini uslugu svetu
Отићи ћу да те бацим са Бранковог моста.
daj banujte ga vise, umrecemo od spama
https://youtu.be/Y9dhSgnRl0s
Revo ovo je tvoja religija tvoja religija radi to
Fender Stratocaster vidiš da si dosadan ljudima ,slažem se sa Sevastokrator_95 tebe Fendere treba banovati , mada nisam za to , ali tebra ništa pametno od tebe, samo iskompleksirani komentari lika koji zna čitati samo slike u tabloidima
Revo u kolko sati klanjas namaz