Samo treba da se iscimate za kes ako vam se starci vec nisu iscimali i onda vam je dobro i u Ruandi. Kad si egzistencijalno obezbjedjen, boli te kurac. Nacionalizam je priča za sirotinju. Ja pričam o umjetnosti..sedmoj ponajviše.
Fender Stratocaster imaš pridjeve ustašoidni kao i balioidni, a šešeljoidni baš dobro zvuči, tako da ponavljam, ako ti se ne dopada odlepršaj jer ja neću stati
Jel ti stvarno mislis da ces ti nekome na vukajliji (a to znaci ljudima od 30+ godina) objasniti neke stvari nebitno da li su tacne ili ne. To je ukorjenjeno u drustvo, ne mozes mjenjati neciju sliku na prijasnja desavanja. Moze proci jos 300 godina ali nece se promjeniti slika i tumacenje dogadjaja.
Ne znam da li si trol, da li si neki balija, da li ti treba pažnja, da li si libtard, da li si neko ko voli da bistri neku filozofiju ali svakako ti hiljadu majki jebem
Fender Stratocaster koristim priliku da citiram sam sebe parafrazirani Zapatin komentar:
Ne znam da li si trol, da li si neki četnik,balija il ustaša, da li ti treba pažnja, da li si libtard, da li si neko ko voli da bistri neku filozofiju ali svakako ti kažem zmiuga loma lagano
Samo treba da se iscimate za kes ako vam se starci vec nisu iscimali i onda vam je dobro i u Ruandi. Kad si egzistencijalno obezbjedjen, boli te kurac. Nacionalizam je priča za sirotinju. Ja pričam o umjetnosti..sedmoj ponajviše.
Fender Stratocaster imaš pridjeve ustašoidni kao i balioidni, a šešeljoidni baš dobro zvuči, tako da ponavljam, ako ti se ne dopada odlepršaj jer ja neću stati
рево је настао укрштањем краве и међеда
Богме, хоћеш. Ја нећу да идем нигде, ти си тај који овде смета. Или завежи, или ћеш бити трајно спречен да пишеш даље.
Pliduuu ja volim da uništavam nacionalistička legla tamo gdje im nije mjesto
Fender Stratocaster obri ga lagano
Jel ti stvarno mislis da ces ti nekome na vukajliji (a to znaci ljudima od 30+ godina) objasniti neke stvari nebitno da li su tacne ili ne. To je ukorjenjeno u drustvo, ne mozes mjenjati neciju sliku na prijasnja desavanja. Moze proci jos 300 godina ali nece se promjeniti slika i tumacenje dogadjaja.
Pliduuu zahvali Tesli što nije tako razmišljao jer da jest, oko tebe bio mrak razbijen tek ponekim svjetlom svijeća, fenjera,peći ....
Fender Stratocaster obri ga lagano
Користим прилику да цитирам Запату:
Svašta sam video, ali da neko istroluje samog sebe još nisam. Svaki peti ozbiljan post nije Revov :)
:odlepršavam u troskocima:
Fender Stratocaster koristim priliku da citiram sam sebe parafrazirani Zapatin komentar:
Ne znam da li si trol, da li si neki četnik,balija il ustaša, da li ti treba pažnja, da li si libtard, da li si neko ko voli da bistri neku filozofiju ali svakako ti kažem zmiuga loma lagano
Попуши га сам себи.
Njima je Oric zlocinac, nama nije
Nama je Mladic zlocinac, njima nije
Oboma je Praljak zločinac, hrvatima nije
Ko god i na kojoj god strani kaze nesto suprotno od uvrijezenog misljenja je izdajnik
Moze lock, smorila je tema
Che-Vu pa naravno kad je ovdje većina nepismena stoka
Fender Stratocaster zmiuga
Kako to misliš Orić nije zločinac?!
Pliduuu zato ne treba šutati ni posustati jer to kad uzme maha ...
Tenno Heika BANZAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIII
Hahaha opusteno dilan doze, ti si crnogorac ne dotice te ovo
https://www.youtube.com/watch?v=OG_6CopW9GQ