Govno tema

1. Nego sta da kazemo policiji kad nam dodje zbog ovih klipova?

2. Cekaj vi jos pricate s njim. Ja sam prestao da citam njegove postove kad mi je napisao nesto buji paji izgleda da je nenormalan nesto.

Ali sunet. Sunet je postao moja tema interesovanja. Preimenujte temu u sunet.

3. Ko li se prvi u istoriji setio da suneti, zamisli padne ti na pamet da odseces deo kurca

4. Sevastokrator_95 ja nisam licemjeran, stojim iza svega napisanog, nema teorija zavjere ,Orić je bio Slobin tjelohranitelj kojeg je vrbovao Ledeni a koji mu je pomogao da pobjegne iz Srebrenice, jer kad je bio tako jeben što je bježao ko pička. To što si ti navikao da živiš u pećini, ne znači da moramo svi živjeti tako,ono biti retard i sirovina poput tebe. Tako da mi koji razmišljamo ovako jesmo iznad vas, šešeljoidnih kromanjonaca. Zato obrij ga lagano.

5. Sto i kapak sa oka ne odseces Revo, kozica je to, moze da smeta

6. Pa sigurno nije spontano, sigurno su deca zbog nehigijene imala dosta fimozu, infekcije bakterijske, i primetili da toga je manje kad se secka. Al mislimm s medicinske strane da danas nema smisla, postoji safun jbg i detetu u toploj vodi zuljis pache pomalo da mu ne nastane ta fimoza itd

U subsaharskoj africi ima smisla

7. Запата obožavam što dokazuješ koliko ste vi srpski nacionalisti, a nacionalisti uopšte, morbidni pogotovo kad sladostrasno pričate o dječijim spolnim organima, nastavi samo tako da dokazuješ moje mišljenje o vama.

8. Jel fimoza = jarcevina? U ovom slucaju posto je dete malo, jaretina?

Ovo fimoza zvuci ko neka fensi kafa

9. Fimoza je kad ga ne možeš zaźuljiti

10. Al se fataju čim krene o djeci i polnim organima, ja idiota švico draga

11. Bila bi fora da mu slucajno odsece I glavic.....al bi se pravio hecim (lekar/vidar) da je sve u najboljem.redu, tapkao bi ovom gazom kao da dezinfikuje I to je to

12. Koliko sam se ja osecao nelagodno dok sam gledao ovo jebote neki žmarci mi se peli uz leđa ju

13. E boh, jesi video snimak kad se u africi neka dva lika tuku, kao neki.njihov spor jedna ruka bude uvijena u nesto, I ovaj jedan nokautira drugog bas na mrtvo ime, I prilaze mu da ga bude polivaju ga vodom, a neki lik mu otkopcava slic I pocne da mu drka, posle se pomeri on pa uzme drugi mu.stavi ruku u gace I drka ko svinja neka, a ovom.faca izbezumljena....nije da mu drkaju tako random jer su pederi nego valjda neka metoda

14. Da mu dignu pritisak

15. E pezose jesi video da je veljko odustao od turnira u nisu zbog povrede hahaha jbg ozbiljni su mecevi kapiram ga

16. Al se fataju čim krene o djeci i polnim organima, ja idiota švico draga

švico draga

Кхахахаххах

17. Pa zar nije dobio nekog lika bas u nisu, naravno dve glave nizi, pre nekih nedelju dana

18. Ne znam Pez o čemu pričaš haha sad ću da vidim

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.