Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa najvisi narodi na svetu su Dinarci,Holandjani i neko Africko pleme.
Pod ”nacionalizmom” prije svega podrazumijevam naviku po kojoj pretpostavljamo da se ljudska bića daju klasificirati poput insekata, i da se cijeli blokovi od nekoliko miliona ili desetaka miliona ljudi mogu sa sigurnošću označavati kao ”dobri” ili ”loši”.1 Zatim – a to je puno važnije – podrazumijevam naviku da se identificiramo sa pojedinom nacijom ili kojom drugom strukturom, da je stavljamo s onu stranu dobra i zla i ne prihvatamo nikakvu drugu zadaću do unapređivanja njenih interesa.
Karakteristike nacionalističke misli
Opsesivnost
Nestabilnost
Indiferentnost spram stvarnosti
Orvel
Dobro kaze Orvel.
Pliduuu ne bih rekao naslov i dalje nije promijenjen
neko-ztj9yudu džaba kad im nacionalistički ego ne dopušta da promijene naslov
Pa i ti jedes kurac sa tim Srpski nacionalizam,napisi generalno svetski problem,sta seres tu o jednom od 250 nacionalizama kad u svakoj drzavi ima nacionalista i u svakoj su isti ko i u drugim drzavama.
Inace, malo se govori o tome ali bas si trebao da budes puka sirotinja i puki debil da zavrsis zaklan u jasenovcu. Moja kuca je 50km od jasenovca, niti mi je ko iz familije zaklan tamo niti sam cuo price da je nekome neko zaklan tamo. To su tamo vodili neke slepce uboge, licane neke, bosance pretpostavljam, cigane itd
neko-ztj9yudu ovo je srpski sajt a ne svjetski i red je da se priča o srpskom nacionalizmu, kada budemo na nekom ustaškom ili balijskom onda pričamo o njihovom,a ja sam naglasio da to mislim i o ostala dva, a to što ti nisi u stanju da pogledaš istini u oči to nije moj problem
Al si crn Maestro bog te jebo.
Маестро ♦ isto tako kažu ovi za Srebrenicu
Pa i Srbija je deo sveta,kakve veze ima sto je srpski sajt,svetski problem je u pitanju.
neko-ztj9yudu srbija se izolovala od svijeta zbog svog nacionalizma
A naslov još uvijek nije promijenjen što dokazuje svu glupost i infantilnost srpskog nacionalizma o kojem ovdje pričamo
хахаха а овај рево лик дошао по правду на вукајлију
Pa svaki nacionalista iz svake drzave se izdvaja od sveta,Srbi koji nisu nacionalisti se ne izdvajaju od sveta.
Da nacionalisti iz SAD-a dobiju dovoljnu moc nukleralirali bi pola planete.
Ako ne i celu osim SAD-a.
Pa sirotinja generalno najebe. Ako imas pare, izvuces se, potplatis.
Вузи ono u smislu e jesi našo gdje ćeš u po nacionalističkog legla
neko-ztj9yudu SAD se nisu izolovale, čak i sa onakvim debilom od predsjednika kojeg imaju oni se ne mogu izolovati i da hoće jer se pitaju za mnoge stvari, srbija jeste se izolovala i niko je ne zarezuje i smatraju je vukojebinom što i jeste