Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
https://youtu.be/i70TPzXjsqM
I veliki pozdrav za moda koji je promenio ime teme, to sam ja prvi počeo da radim i pokazalo se kao odlična mera kada neki mali usranko ovako počne da vileni ničim izazvan.
Pa nije se izolovala zato sto njihovi nacionalisti nemaju dovoljnu moc da odlucuju.
Che-Vu amerikanci mogu raditi šta hoće jer imaju para, srbija nema i bijeda je od države,a što se tiče naslova teme i tvoje podrške infantilnosti, suvišno je sad da pričam koliko si kao nacionalista ograničen
neko-ztj9yudu zato srbija jest jer dozvoljava nacionalističkim debilima da je vode
Ljudi koji imaju para mogu da rade šta hoće, Amerikanci bez para ili Liliputanci bez para mogu da grizu govno.
Ne znam iz čega si izvukao da sam nacionalista, ali vidim da se jediš oko naslova teme, kao što rekoh efikasan metod.
Che-Vu pa rekao si da serem umjesto da sam u pravu, a što se tiče amera kao što rekoh oni imaju para i mogu biti šta hoće
Revo ajd sto napusavas srbe nego si poceo i novozelandjane. Ne svidja mi se to. Ako nisi upoznat Chevu ima veze sa Srbijom koliko i George Washington sa Sremčicom
Pliduuu ne ložim ja nikoga ali ako lik kaže da ja serem onda šta ja treba da pomislim, da je lik iz pacifičkog udruženja za zaštitu koala ?!
Druze uspio si da isprovociras lika kojem se vise jebe za Srbiju nego tebi.
I iz toga si izvukao da sam nacionalista, što sam rekao da sereš a ne da si u pravu?
U redu, idem ja da radim nešto pametnije, npr da idem kroz tv vodič i zaokružujem šta ću da gledam ako bude padao grad u petak...
Pliduuu praviš se naivan/na , znaš da sam u pravu. Ovdje vrvi od nacionalističkog debilizma.
Ne moze chevu da bude nacionalista, stidi se što potiče iz Srbije i Balkana uopšte.
Che-Vu zašto serem, zato što kažem da je srbija puna nacionalističkih debila?! Ako si to što Plidu kaže što se onda ložiš, mojne šuplje.
Pliduuu pa što mu smeta istina, ne kontam?
рево пола човек пола реч националиста
Istrolovani smo najstrasnije
Pa isprovociraj ga na račun toga što je pobjegao na NZ i ispratit cete sa salvom komentara "zatucani balkanci, bijedo ovo je najbolji potez u mom zivotu, jel znate vi kakav je vazduh u welingtonu smogaši" i slicno
Вузи misliš sastav Vukajlije, pa otprilke sam i ja to pomislio.
Pliduuu ne volim provocirati ljude.
- A da se vratis malo posjetis rodbinu i prijatelje?
- Ma ne vracam se ni za zivu glavu, ko vas jebe imam zenu djecu posao sjajno mi je poyy