Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobro Pliiduu i ti sada ode u drugu krajnost, nikada nisam rekao da se stidim odakle sam, samo da me boli kurac. Po definiciji ne mogu da budem nacionalista, jer sam džukela teška, mešanac barem 4 balkanska plemena. Više sam razočaran ratovima devedesetih.
Odakle si je jedina stvar u životu koju ne možeš ni da biraš ni da promeniš, šta ima da se stidiš toga ili ponosiš time.
To gore je Che vu, i ne pokusavaj da ga diras na toj osnovi. Jebe mu se za sve, samo voli novozelandski dolar
Ovo je istina ziva, i salim se ja malo. Okej je chevu, samo eto znam da ga ne zanima previse situacija na balkanu, pa sam se nadovezao. Uzivajte
Revo ima kompleks jer negde dip daun zna da je srbin.
Revo, buraz, koje si ti nacionalnosti ako nije tajna
Pa nije ni klasizam nesto bolji od nacionalizma.
http://i67.tinypic.com/nnute9.jpg
Musliman po veroispovesti, bosanac po geografskoj pripadnosti, srbin po poreklu i nacionalnosti
Che-Vu pa zašto si rekao da serem?
Pliduuu ne provociram ga samo mi nije jasan.
Sevastokrator_95 po nacionalnosti sam čovjek.
neko-ztj9yudu kako misliš klasizam u kom smislu?
Ne troluj nas tako jako Revo, unosis mi nemir
Елим Рево, про тип, могуће је одговорити четворици људи у једном посту :)
#самокажем
velikiblek "Evo ovaj zna šta sam" Đorđe Balašević na grafit u Splitu na kojem je pisalo da je četnik.
Маестро ♦ ako se tako osjećaš ok.
ма трол, што се примате толико. . .а и чим ја Балашевић умешан јасно је :Д
Galantni kosovac odavno je ovdje trebalo biti rasprave o ovome, zato il se uključi il šuti ako ne znaš reći koju pametnu.
Вузи nisu oni meni svako ;)
CirOza ma ja klasična Vučićevska