Prijava

Pazi, Maestro. Ja ovde istine radi ispravljam Remea, jer nisam glava koja je iskompleksirana. Ne lažem nikoga. A ti ovo si s majkom pozvan da kažeš u četiri oka, s nekih do dva metra udaljenosti u lice, pa možemo nastaviti komunikaciju. Dok ovo ne uradiš, nemamo o čemu da raspravljamo dalje. Ti znaš ko sam ja, zna znam ko si ti. A dok se to ne desi ćeš ostati, sa ili bez BMW-a i ajfona, ono što si i pokazao tokom boravka na sajtu - najbedniji ejakulat kome su izrasle noge!

Jedan zivot jedan san

Bembara trojka 2002. godiste na plin i iphone 6

Не може се човек по говнету посрати

Не може се човек по говнету посрати

Može

A dok se to ne desi ćeš ostati, sa ili bez BMW-a i ajfona, ono što si i pokazao tokom boravka na sajtu - najbedniji ejakulat kome su izrasle noge!

well that’s just, like, your opinion man

Bas ruzno nekome reci ovako ali sta ces. Znam da ne mislis tako, ne zameram.

Inace da nastavim sa realnim izrekama:

nemoj pusiti pa ces imati za more: wrong

nemoj ici na more pa ces za 10 godina imati za bmwa 2001 godiste: real

Nećeš, soma evra koliko izdvojiš za more sjebeš lagano na sitnice, ako ne izdvojiš za more, u suštini.
Vidi se da nikada nisi raspolagao parama većim od džeparca za užinu u srednjoj školi.

Да ли толико изражен појам идења на море постоји у земљама које имају море своје?

Da da ovo sad me bas odalo

Reme jel to znaci da ako odes na more da se ostatak godine stiskas kao picka? Ne razumem kako spickas to ako ne odes a ako odes ne spickas

Да ли толико изражен појам идења на море постоји у земљама које имају море своје?

Ova Engleska je okružena morem pa opet svi pričaju samo gde će na more i koliko će potrošiti na drogu. Al dobro to je tako s obzirom da je njihovo more sa svih strana em ladno ko kurac em zagađeno radioaktivno i puno neeksplodiranih bombi iz drugog svetskog rata.
Koliko ćete vi potrošiti na drogu ovog leta?

Reme jel to znaci da ako odes na more da se ostatak godine stiskas kao picka? Ne razumem kako spickas to ako ne odes a ako odes ne spickas

Ne, to znači da hiljadu evra nije ništa što je vredno štekanja. I da ćeš ih potrošiti išao na more ili ne, pa da ti je sve ostalo namireno, kontaš?

Pogotovo ako solidno trošiš na trenutne hirove i na sitna zadovoljstva. Lol, deset godina za 10 soma evra, si realan liče. Soma evra godišnje ti je kraft pivo dnevno ili obično pivo u "boljem" kafiću.

Poenta je da dok god nemaš primanja koja te obezbede za ceo život ili za neki duži period (godinu, dve), ti nemaš ne znam koju kintu. Tj. dok god radiš za platu ili ti primaja zavise od meseca do meseca ili dok god ta plata nije takva da od jedne plate možeš bez nekog ustezanja da živiš godinu dana, go kurac si.

5k evra mesečno koliko god bile dobre pare, nisu pare koje ne možeš da sjebeš lagano, sve i da se ne bahatiš nešto preterano. I realno, tad ti očekivanja skaču, umesto na grčko ostrvo odeš jebiga na Karibe, umesto Kopaonika ili neke Bugarske odeš na tri nedelje u Francusku, gde se hraniš po restoranima i tako. Ne znam da li kontaš. Veća primanja iziskuju veće trošenje i to trošenje nije bahaćenje. A kurčiti se platom od soma ili dva soma evra je isto što i kurčiti se BMWom 2004. godište, dakle sirotinjska spika.

1500 evra je neki minimum da porodica sa detetom može da živi koliko toliko dobro. To što su ovde ljudi navikli na paštetu, to je drugo.

hah, pa droga moze biti bilo sta, ne smo droga bukvalno...

ja recimo ove godine na koks jedno 3k

To je ok Bombi, da se ne pretera, svaki drugi vikend po gram. Podrška legendo.

mastanje da imas neki telefon koje god da je marke i da to smatras nekim vrhuncom zivota na visokoj nozi je najsirotinjskije razmisljanje ikada

Ja ne mastam ja imam

Inace reme sprdnja je ovo za more mislio sam da svi kapirate??

Cak sam i napisao tako da se vidi da je sprdnja

Ja odem sa mora 7 dana godišnje lol