Prijava

hahaha ovo je najjaci gejtkiping koji sam video ikad

koliko ljudi samo mrze beograd mislim da nijedan grad u ex yu nema ni priblizno toliko usmerene mrznje na sebe

Beogradjani prvo ne znaju ni da kupe kako treba a ne da jedu. Nema dobrog paradajza volovsko srce ma nije to taj sto sam jeo kao dete. Najteze je prodati beogradjaninu dobru robu. Nasa kuca mesa cevapi i jelen pivo a za decu debela pica sa masnim sirom i pica sunkom iz iste mesare mkcarela je za budale i one pice nisu kao domaca pica jer od onih ne boli stomak nemas taj osecaj da si pojo picu. Da nema bosanaca i ostalih ne bi znalk guzicu da obrisu kad dodju proterani srbi tretiraju ih kao gubave a sad se odjednom oni osecaju uvredjenim. Mrznja prema svakome to je beograd. Ko su ti seljaci iz hrvatske i bosne ma jebem li vam mamicu meni ste dosli ovde kosovo je srce srbije. Teza sizofrenija je u pitanju.

Slažem se sa ovim. Bemumater u koju god mesaru u Beogradu da uđem koja ima kvalitetno meso vlasnik ili bosanac ili krajišnik. I sećam se kako su mene i moje tretirali beOgrađani iz kruga dvojke kada smo došli '92. Da nema nas ne bi znali ni šta je somun. I ovo je tačno, ne zajebavam se. Devedesetih nisi nigde u Beogradu i okolini mogao da nađeš pravi somun dok nisu bosančerosi i pazarci malo stali na noge i počeli da otvaraju svoje biznise. Vrhunac gozbe i kulinarstva i dan danas da natakneš prase na pritku i vrtiš ga u krug. Kojkurac su bili pod Turcima toliko meni nije jasno.

ma da beograd je bes nas krajisnika i bosanaca bio zaseok samo

sta oni beogradjani znaju kako se jede hrana naucicu ih ja krajisnik sto jedem travke s planine 90 posto vremena

https://i.gyazo.com/f5f61c759651f2cf417f96627737a033.png
uros pregoreo
inace ovaj lik sto je pravio print je poslao slike uroseve ribe razgolicene kad je ovaj okacio neki citat kao kako su zene danas plitkoumne slikaju se stalno polugole kurve

Pa daj razgolicenu ribu

nije to poenta ovde a i nista posebno je riba aj kao zgodna je ali ovo je nedopustivo stvarno
https://i.gyazo.com/ed59bb72f326dcdc47c6dd0e82b99e5d.png

https://www.instagram.com/allofme0205/?hl=en
neku je od ovih golisavijih poslao

Jebo bih ja ovu nema tu šta

ma dobro brate jebao bih gore kad pritera jeste da ima solidnu prdaru ali nesto mi nije ok s njom

Pa normalno da nije OK kad je s ovim likom. Helloooooooou xs

nisam mogao izguglati sta je on tacno. vidim ima puno objava na tviteru. je li neki titeras kao?

pa standardni bednik mislilac koji pise svoj mentalni proliv i za to dobija hvalospeve

https://www.instagram.com/smillionmori/

Скроз сам заборавио на још једног узора бедника - Смиљан Мори.
Овај ми је често искако на Инстаграму у сугестијама за праћење, многе профили су наизменично рекламирали њега и оног Марка Николића (што чува маминих последњих 20 евра које је имао пре него што је постао богат). Једно време га није било, сада је опет актуелан. Додуше није Тимић, Џентлмен или онај Ђура Карфиол, Келераба, како већ, већ је лајф коуч, али нема везе, иде уз ову тему.

profile na instagramu imaju tinejdzerke, oni koji se bave nekom prodajom, kurve i pederi. tako sam negde procitao

Stranica ima li beogradjana u Beogradu ???

imam to za beogradjane u beogradu hahah bice sutra jedan post bas jadan s bajaginog koncerta kad riba proziva sve ljude sto stoje kao samo skacete na pesme bajagine komercijalu a one prave beogradske nista ne date nama pravim beogradjanima da slusamo bajagu