Ker debilni

1. Po prvi put u životu imam kera od juče i jutros ga izvedem da piša i sere, i on leži tu ko debilko neki, i ja ok, i on udje u kuću i isere se i ispiša se
    Jel retardiran jel treba da ga uspavam šta

2. Nisam veterinar ali sam imao kera.Desava se to prvi put,nauci brzo da ne sme u kuci nikako da sere i pisa nego da uvek mora napolju.Bio je jako nemiran ali je znao da mora to da radi napolju i uvek je sapama grebao da se izvede radije nego da to radi u stanu.

3. Kako da ga naučim, da ga udaram?
    I ako da koliko jako otprilike

4. Udari ga ali mu daj do znanja da ga udaras zbog toga.Buni se dok cistis.

5. Pa dovoljno jako da ga zaboli ali ne dovoljno jako da ga istrauimiras.

6. Naučiš ga da to radi na komandu. Kad izađete dođeš do mjesta koje je ok i čekaš da završi. Kažeš bravo i daš da pojede nešto. Brzo se nauči. Kasnije uvijek to prvo odradi kad izađete, pa onda možete dalje

7. Ako ga imas po prvi put u zivotu,morat ces se na to priviknuti sve dok ga ne "idresiras",s vremena na vrijeme ce se nauciti i priviknuti na to da mora obavljati nuzdu vani.
    Al mislim da ga nije vrijedno zbog toga udarati jer je to samo pas,moras biti spreman na takve probleme ako ga mislis imati.

8. A mlado je to još još se kao "stidi" da piša i sere na sred ulice XD

Šalim se, nemam pojma, ali i meni se u početku dešavalo kad sam imao kera da neće da obavlja nuždu vani, onda čim uđe u kuću ispiša se i isere se. Postopeno je s vremenom prvo počeo da zapišava bandere i zidove napolju, da bi na kraju krenuo i da kenja po asfaltu.

9. Kreni kad se uneredi u kući maksimalno jako da se udaraš pesnicama u butine i da skičiš i da mu kažeš da su te modrice zbog njega sve

10. Šta da ga ne udaram pola sedam ja blejim napolju i čekam ga da sere deset minuta, samo da bi on isro kuću

11. Blage ćuške ću mu udarati pa ako nauči naučio je

12. Koj ce ti kurac kuce, ajde CS GO

13. Nmg galantni kosovče

14. Zaрata
    Cs go i jedna dvola

pre 8 minuta

I ker odma nauči de treba da piša i sere!

15. i za ovo trebala nova tema?
    e za ovakve debilizime treba trajni.

16. Da, treba tema
    Puši kurac

17. Pa sta ako otvorio temu, leba ne jede sto se kaze

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.