Prijava

Dakle, nepušači:

Razlog zbog koga ne pušite? Šta vam se najviše sviđa u tome? Posle čega vam nepušenje cigareta najviše prija? Da li više ne pušite u društvu kada ste sami? Jeste li razmišljali o bataljivanju nepušenja? Možete li da zamislite alkohol i kafu sa cigaretama? Koje cigarete ne pušite i zašto? Pišite i nešto nevezano za ova pitanja, samo da ima veze sa temom. Budite kreativni. :)

Molim željne usmrđenog vazduha i ostale mrsomude da se uzdrže od komentarisanja jer njihovi postovi nisu poželjni na ovoj temi. Verujem, tačnije siguran sam da imate mnogo toga pametnog da napišete i uopšte ne sumnjam u vaš nenadjebivi intelekt, ali ovo nije tema "hiljadu i jedan razlog zbog koga nepušače treba redom bacati sa Ajfelove kule". Hvala.

Nikad me to nije privlačilo. Zapamtila sam smrad duvana i jutarnji kašalj mog tate (vreme kad sam bila klinka.
Zabranjujem ljudima da dime u mom prisustvu samo kad sam bolesna.

Ја тврдим да сам највећи непушач на сајту :)

Ja tvrdim da sam najveci lizac na sajtu posto je Peki vec rezervisao nepusacku titulu.

Ne pušim zato što mi je dosta smrada od tuđih cigara. Moja keva je patološki pušač, ne puši jedino kad fizički ne može, dakle kad spava i kad su joj obe ruke nečim zauzete. Mislim da apsolutno ništa ne propuštam. Nemam želje da pušim, nemam potrebe za tim. Ako želim da se od nečeg razvalim konzumiram alkohol. Nekad i u značajnim količinama. Ali ni za tim nemam potrebe, već to činim samo zato što mi se može. Radi eksperimenta, probao sam cigare u dva-tri navrata i apsolutno nikakvog tu ćejfa nisam osjetio. Jedino sam kašljo ko magarac i smrdilo mi je iz usta. Probao sam i nikorete, takođe iz radoznalosti, i za razliku od cigara, one su mi puno draži oblik unosa nikotina. Od njih sam osjetio neki blagi "buzz", ali ništa značajno i ništa što bi me natjeralo da počnem da konzumiram bilo nikorete, bilo duvan.
Dodatni, i ne zanemeraljiv razlog što ne pušim je finansijski i čisto praktični. Što bi svaki dan trošio dodatne pare na nešto što mi suštinski uopšte ne treba? I što bi sebe tjero da noću u 1 lutam okolo u potrazi za cigarama ako mi slučajno ponestanu?

Бивши сам пушач,а од пре две године не пушим,и то искључиво из финансијских разлога(а пушио сам плави Viceroy,који је својевремено спадао у најјефтиније цигарете).
Истина,нисам пушио дуго(од 2007. до 2008.),ал нешто ме није хтело,па сам престао.
А дефинитивно не спадам у надркане непушаче,који би терали пушаче од себе(моји родитељи,сестра и већина мојих пријатеља су пушачи,како њих да отерам,побогу?),мада признајем да није лепо кад вам неко издува дим у лице.
Родитељи су ми једанпут рекли да није у реду што пушим,али да ми не бране.Е,баш тад сам решио да престанем.Да су ми рекли да ће ме налупати од батина ако ме виде са цигаретом,ја бих учинио управо супротно.:)

pusio sam od 15-16te do 21. onda sam odjednom prestao, i sad zapalim cigaretu samo kad sam malo vise pijan (jednom mesecno, sto nas dovodi do jednog drugog poroka, al necemo o tome)... a i onako ovde pakla kosta 8€, pa ce tesko da se desi da propusim ponovo :)