Takmičenje u BANOVANJU

1. Hvala Plidu i Đildiju na podršci. Odban zamene.

2. BOB ROCK JE BIO I OSTAO DOKTOR ZA ROCK'N'TROLL.. ZBOGOM VUKAJLIJO, NA KURAC TE NABIJEM!

3. Kako ide ono nesto "Što te vise koče, narodu si draži bobe roče"? Vrati to u opis na profilu

4. Haha to mi Frajkor legenda posvetio.. pa imao sam, ali mi obrisali, smrde ljubomorne, valjda zato što njima niko nikad nije spevao jedan jedini pohvalni stih.. pogotovo ne takva institucija i ljudina

Што те више клевећу и коче,
    народу си дражи, Бобе Роче!

Legendarno.. zbogom Plidu, najoriginalnija si bila od svih.. prljavice moja

5. Плиду стварно си говно.

6. AJMO DA SE POČINJE

7. Ban ban ban neću ništa da znan.
    Prijava

8. Kad mi naleti inspiraciju, uci cu ovdje i isprskati nekoga spermom kao thilmo kad nije jebo 20 dana pa otisao kod ribe i isvrsavao se po sobi citavoj

9. SPAVAŠ LI MIRNO PROFE?

10. Prodaj odban taj kad dobiješ rifrafe

11. Iskoristiću ga pametno

12. Takmičenje u BANOVANJU

JEDNOSTAVNO JE:
    1. Prvo se prijaviš, ako imaš hrabrosti
    2. Među prijavljenima izabereš osobu koju želiš da banuješ (par)
    3. Napišete definicije oboje
    4. Onaj čije je definicija lošija biva banovan na jedan dan (побједник може да изабере шта ће да пише у разлогу бана/ predlog autora MultiChipmunkED)

ko god na je napravio naslov teme i temu, nek skrinsotuje ovo sto sam postavio, ostampa na papir, papir smotaj pod misku i sutra u blic ili informer, samo pokazi papir, imaces blistavu novinarsku karijeru u srbiji

13. Okačio je komentar i postao senzacija svih redakcija u Srbiji. Nije ni slutio šta će se desiti nakon komentara (FOTO, VIDEO, 18+)

14. bukvalno:

naslov kaps ✔
    naslov klikbejt ✔
    naslov prica o nekakvim sranjima koja mogu da snadju tebe ili druge (bar ovde) ✔
    tekst ima veze sa naslovom samo protumaceno najslobodnije moguce ✔
    sadrzaj idiotski, sa kapsom ponegde ✔

informer place za takvima

15. imam onaj štampač što štampa jestive boje, možda da odstampam po torti pa im ponesem u redakciju obradovali bi se sig.

16. ne dirajte partizančicu.

17. Zvali su iz blica već, al nešto malo para nude.
    Celt, da li se ti to projavljuješ?

18. necu, ja bi napisao definiciju "aj apvot parti da odmorimo 24h od paninara". i to bi upalilo ako je paninaro protiv mene, al male su sanse da cu njega da dobijem

19. Kažem ja lepo, svi oće da trpaju Panija...

20. partizanko, organizuješ li ti ovo ili prof? :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.