Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
De si, Gorštak, jbg i ja bih Paninara potraživao da me Cokula nije izazvao lol:)
Izglea svi oće te trpaju, Pani ;)
mora u kvalifikacije prvo jbg zna se ko su kosturaši ođe
Prijava
Kumo o/
\o
vidimo se u finalu
Kad budem kupio sajt, nalozi kosmopolita prof i ciklon će biti obrisani do poslednjeg posta, komentara i definicije, uz trajnovanje naravno
Joooj nemoj mooolim te
Rečeno ti je da mi se ne obraćaš
Sa pola gasa kumo
Боби глуп си као пањина хахахах
Za tebe sam Gospod Bog lično i personalno, čika Buljo.
evo hajlender može sa berliozom u kvalifikacije, tu su neđe po pameti
Ти си само господинчић даун кућо. Ај иди нек ти мајка обрише гузицу
Не познајем никаквог хајлендера али ценим да је изузетно оштроуман момак ако смо ту неђе по памети.
Dajte mi ovog anonimca mordossa sa se ispisam
Pa to, to.. a inače čudi me da ga ne poznaješ, obzirom da si ti hajlender.. verovatno ste čuvali koze zajedno negde u planinčugi, nego se ne sećaš.. to je onaj lik što te upozorio na nailazeći čopor vukova sa susednog Leotara, četvrtog septembra 2007-me svojim grlenim, pastirskim glasom, citiraću
БОБИ РЕТАРДЕЛА ОТУПЉЕЛИ УДАУЊЕНИ ПОДЧОВЈЕК ХАХАХА
Kakve preočajne, čekaoničarske fore, potroših pakovanje maramica da pobrišem znoj sa čela od transfera.. ajde idi radi kunilingus trofaznom štekeru
Херцеговци —> планине —> брда —> крш —> дивљина —> прозваћу чика буљу на тај фазон биће смешно
Импресивно ти ради тај мозгић обзиром да си на нивоу интелектуалног девелопмента као Форест Гамп.