Takmičenje u BANOVANJU

1. Kakve preočajne, čekaoničarske fore, potroših pakovanje maramica da pobrišem znoj sa čela od transfera.. ajde idi radi kunilingus trofaznom štekeru

Ах да, како оно иде онај високоинтелигентно смишљени надимак којим мислиш да ме прозиваш? Чика буља је ли? Јесте, требало је то смислити, боља - буља. Јбг нисам на тако узвишеном нивоу квалитетних прозивки као ти даунчићу.

2. Izvini boljo ali bobia ne mozes mrziti. Pazi kakve prozivke ima momak, jedan od visprenijih glava na sajtu iskreno

3. Pa za takve jednostavne mentalne sklopove i prostake poput tebe, nema potrebe dodatno uprezati vijuge.. plus što je fora stvarno vrh i idealno te opisuje, ovako, u celini, počev od rezona, preko ponašanja pa sve do nepostojećeg smisla za humor

4. Žašto ne bi rešili ovaj okršaj definisanjem stilskih figura pa neka bolji pobedi i banuje ovog drugog

5. Ај не тролуј плиду. Треба ударити трајн оваквој даунији. Због оваквих капацитета се и распадамо

6. stvarno, što više čitam uviđam tu paralelu između hajlandera i berlioza, isto ono duplo čelo jbt.

7. The prof 1.50 kvota
    Riffraff 3.80 u super ponudi 4.20 ( siguricaaa )

8. Ne učestvujem u modovskim takmičenjima.. Drugo, šta ja ima da mu zarađujem ban, on to sam dečko sa pet iljada sati prekovremenog nagruvao

9. Pa za takve jednostavne mentalne sklopove i prostake poput tebe, nema potrebe dodatno uprezati vijuge.. plus što je fora stvarno vrh i idealno te opisuje, ovako, u celini, počev od rezona, preko ponašanja pa sve do nepostojećeg smisla za humor

Децхко, ти би требао да прочиташ бар још двије књиге да би и из далека могао мени да парираш у менталном склопу. Неотесан си, импресивно глуп и вјероватно једва образован. Ниси компактибилан да говориш шта мене одређује зато што ме не знаш. Ко си ти уопште? Сваким новим направљеним профилом рушиш рекорде ирационалног понашања и вријеђања свих на мод листи. Ја то не радим, пишем дојајне дефке, водим цивилизоване конверзације с људима и нисам тако фасцинантно глуп и ментално сужен као ти.

10. укрстите стилске фигуре акта нон верба

11. Što je čika Bulji milo, to mu se i snilo.. verovatno misliš za sebe da si neophodan sajtu i da će sve otići u kurac ukoliko nam ukineš dnevnu dozu čika Bulje.. dečko, da bi bio kokain od čoveka, moraš da poseduješ suvi kvalitet.. a ti si nekako blatnjavog ukusa.. tupav.. fali ti oštrine.. fudbalskim žargonom rečeno, fali ti realizacija u napadu.. mnogo si loš u prozivanju, brt

12. Top 3 najbolja prozivača u zadnjih godinu dana;
    1. Bob rock
    2. Macak u cizmama
    3. Dominic de Coco (Zapata)
    Postoji mogucnost da su prva dvojica isti likovi.

13. Децхко, ти би требао да прочиташ бар још двије књиге да би и из далека могао мени да парираш у менталном склопу. Неотесан си, импресивно глуп и вјероватно једва образован. Ниси компактибилан да говориш шта мене одређује зато што ме не знаш. Ко си ти уопште? Сваким новим направљеним профилом рушиш рекорде ирационалног понашања и вријеђања свих на мод листи. Ја то не радим, пишем дојајне дефке, водим цивилизоване конверзације с људима и нисам тако фасцинантно глуп и ментално сужен као ти.
    http://i.imgur.com/lo0p1rA.png

Hahah.. NE

14. Ја то не радим, пишем дојајне дефке, водим цивилизоване конверзације с људима и нисам тако фасцинантно глуп и ментално сужен као ти.

Daj gasite ovo prije nove godine, dosta je bilo.

15. Kako bih te išutirao u čika bulju da te vidim negde u školskom..

16. Dilane, i ja sam ostao bez teksta.. ono, zatečen

17. Ајде да закажемо мма меч. Увијек сам расположен да ућуткам препотентне ограничењаке као што си ти. Јави се у пвт па све да договоримо.

18. A za ovo šlihtanje ovim generalima od modova bih te naterao da mi ližeš skrotum dok ti jezik ne pusti krv

19. И мора да је страшан блам сликати се са Паоковим шалом у центру Атине. Јебига ево нисам знао све досад.

20. A za ovo šlihtanje ovim degenkoima od modova bih te naterao da mi ližeš skrotum dok ti jezik ne pusti krv

То ти кева причала њене догодовштине са мном? Било је дојајно брте.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.