Протести у БГ

1. nadji mi komentar gde sam pisao o politici, ja govorim o kontroli medija

2. Ma nema sad vađenja, uzeo si da bistriš o politički motivisanim protestima, a to ti je isto

I nemoj da sam te više video u društvu ove dvojice debila, nego da se prikloniš kod mene i čika Maestra, da napravimo čoveka od tebe, nisi još zaglibio do beznadežnog stanja

Za početak, primi dve dandare

3. Lupam dandare malom DeadKenniju.

4. Del Piero
    A ko nije verovao Šešelju dok se nije debeli govnar vratio iz Haga, de mi nađi tog čoveka sečem ti kurac odma

Haha Šešelj jebeni prodao Slobi dva puta izbore, lik naplaćuje da bude opozicija ajde teraj se u kurac

5. seselj svakoj vlasti najbolja opozicija.
    to sto on propoveda je kao da se sada neko pojavi i kaze da cemo da kolonizujemo mesec.

6. НАЈВЕЋИ ПРЕВАРАНТ И ЛАЖОВ ТРЕЋЕГ МИЛЕНИЈУМА

Подла и накнадно режирана Вучићева посета малом Златану!
    Овакву подлост планета још није видела!
    На оригиналном снимку чује се лекар који каже 'нећемо улазити', Вучић улази, мајка је с десне стране, а Златан показује мишиће.
    На монтираном снимку (заправо, Вучић је морао још једном да оде у болницу да посети Златана), мајка позива Вучића да уђе, лекар не говори 'нећемо улазити', Златан не показује мишиће, а његова мајка стоји с леве стране.
    Оваквог лажова и преваранта свет још није видео.
    Минхаузен је био опасан лажов, али ни њему није полазило за руком да натера сву свиту око њега да лаже заједно с њим.
    Наш диктатор је натерао особље болнице, мајку, дете и телевизијску екипу да свесно учествују у његовој подвали.
    НЕВЕРОВАТНО!

7. hahahah samo se dublje zakopava ovim sociopatskim potezima ja da sam na njegovom mestu prestao bih to ga jedino moze spasiti

8. Ima stvarno dva snimka haha sad sam gledao

9. Ne, tačno ga jebu namerno, svinjformer mu takođe perfidno podmeće, kao pogledajte šta rade ovi manijaci oz opozicije, pa kao stave skrinšot, a ono ništa loše sasvim konstruktivna kritika, ili smešno nešto, hahaha jebu ga polako, mislim da sad sedi negde u sobi i ne zna šta da radi, verovatno tuče Anđelka flašom

10. https://www.youtube.com/watch?v=GZfh1JR-6fk
    Kad vidim ova vajs govna dođe me da glasam za vučića pogle ovog sa bradom ne zna da izgovori 2 rečenice

11. Da, i meni je svakako sporadicno iskakanje iritantnih liberala sa njihovim neocrvenim stavovima dok se povremeno kolju u dupe, slusaju zaz u svojim salovima i koriste anglicizme daleko iritantnije od tetke iz kanade, gazenja i ubijanja ljudi, diktature i gazenja ustava...

12. sve nesto mislim da je bilo 3 osobe koje su cule za zaz pre nego sto su poceli da kace plakate pre exita 9 meseci.posle su je svi slusali i bili bas ono hard kor fanovi.slusam ja to vec odavno i te munje posle bilo

13. nije iritantnije bombaš al svakako mi idu na kurac opasno

14. pa to kažem, toliko mi idu na kurac da ću radije glasati za vučića

15. Narod, sitna stoka: Ua, Vučić peder! Korupcija, male plate, iseljavanje, idenje ka priznanju Kosova!

DB: Vučića oće da ruše 'Merikanci. Soroš. Pazi ove leve retarde što se jebu udupe.

Narod, sitna stoka: ACO, SRBINE!!1

16. Jebem ti, kad vidim ko sve jede hranu, dođe mi da crknem od gladi.
    To je to neko razmišljanje.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.