Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ajde beži ciganine, psuješ nekom dete, idi leči se bolesniku i ne obraćaj mi se, prezirem te i žalim
E nisam procitao ovaj komentar gdje psuje zenu i dijete, izvinjavam se
da ne ostane na prethodnoj strani
Inače ovaj lik objavljuje napredne botove iz svih gradova, provalili im u bazu
https://twitter.com/XudRobin
ne seri Plidu, jedva čekaš takve stvari,ti si licemer to svi znaju
Sjajan predsednik, uspeo za deset godina da izazove najjacu hiperinflaciju u skorijoj istoriji, porast kriminala nezapamcen, dva rata u trajanju od pet godina i bombardovanje srbije na pragu 21. veka. Pokenjam ti se na roditelje glupave koji su te prepustili ulicnoj filozofiji
Zaslužuje on mnogo gore, traži podršku od onih koji su pobili 5 hiljada njegovih sunarodnika i izbombardovali zemlju uranijumom... majmunčina jedna, tolike godine ima a glup ko kurac
Sto bi Djindjic reko "malo su nas bombardovali"
Zasto se ne izvjestava o tim protestima?
Hiperinflacija zbog sankcija jer smo pomagali vama, govnarko ustaški nezahvalni... porast kriminala normalan gde god je ratno stanje, policija je bila zauzeta i prebukirana sa hiljadu stvari... oba rata zbog vašeg kurčenja tamo a bombardovanje jer Milošević nije hteo da vam preda ključeve države da je razjebete i opelješite, ko što ste i uradili posle 5tog oktobra
Licemjer mozda ali nisam vidio stvarno da je psovao, napisao sam onaj komentar nakon onog "oplavim od dandara"
Onaj govnar djindjić što je tražio da se Srbija bombarduje dok se Srbi ne opamete, jel se u njega kunete, majku vam u pičku ja
Kome si ti pomagao degenko ti nisi ni rodjen tad, nista milosevic za krajinu nije uradio sem izdaje, lizao se sa tudjmanom od starta
pozivam na bojkot ovog maloumnika, žalim i njegove roditelje koji su ga vaspitali da ide okolo i psuje decu, dakle nemojte imati nikakvu interakciju sa njim ovih par sati dok je još tu
Podrzavam bombas
Nema razloga da se Vučić ruši, jedino da smanji takse i dažbine sirotinji, poveća minimalac do 50 hiljada, izotvara fabrike i što se mene kao građanina tiče, njegova misija je ispunjena i imaće moju podršku
Pa hvala Bogu... ne nego će sa Babićem da se liže... Koji ste vi faktor ikad bili, zna se ko je tu vodio glavnu reč, mi i Hrvati
Kako ste se ti i on slagali ranije onda Bombas? Ocigledno ste na razlicitim stranama kad je politika u pitanju
Moroni.. kad vidim ko podržava proteste i od koga tražite podršku, jasno mi je da Vučić radi pravu stvar
Bio sam rođen, a ti bi trebao da znaš da nema mesta u Srbiji a da nema spomenika dečacima iz tih mesta koji su izginuli u vašim gudurama, a da nisu čestito ni progledali, govnarko jedan maloumni
Ne znam jel kapirate sad kako se ja osećam kad mi rendom Reme/glupan/ZLIKO krene o politici... ali nije toliko do mog ličnog bedaka, nego me mnogo više pogađa vaše nemanje jebenog pojma, to me razočara kad shvatim koliko je narod zapravo glup i bez ikakve svesti o pravoj istini, nego su im stavovi izgrađeni na lažima i propagandi raznih besprizornih demagoga poput djindjića i sličnih