Протести у БГ

1. Slučajno sam u 11.40 sati sinoć bio na terasi i naišao je jedan od demonstranata i rekao: 'Šta je Vučiću, nemam ja tebi šta da kažem, ali imam ovima oko tebe, što nisi osudio?' A ja kažem: koga? Nastavio je: 'Što nisi Đilasa osudio?'. Mislim da imam to i snimljeno. Ja mu kažem: Ali, ne sudim ja, već sudovi koje je Đilas postavio, a ja uvek govorim istinu"

Ovo će ući u novo Jevanđelje po Aleksandru kada se ustoliči za patrijarha.

2. A ovo je samo upozorenje stranih ambasada Vučiću da se ne kurcobelja previše i da već jednom priznaje to Kosovo.

Isti su šefovi i Vučiću i Obradoviću.

3. Tendencija je ljudi da simplifikuju neku izuzetno komplikovanu geopolitičku priču. Niko nema jednog šefa, neko ima 0 neko ima 5, previše je faktora... nadam se da će epilog priče biti pad Vučića, jer je najveće zlo i istoriji srbije

4. MI5 je šef Balkana, nema tu 15 šefova.

5. A ti misliš da je MI5 uniformna organizacija gde se svi slažu o svakom pitanju i nemaju lično mišljenje i interes, nego samo interes MI 5 kao u košnici npr

6. Ne, MI5 ima interese preko MI6, MI6 usko sarađuje sa američkom ambasadom, toliko usko da su skoro jedna organizacija. I nema veze koliko je interesa, jedan centar može da naredi. I to rade 20 godina bez problema, od afere Momčila Perišića naovamo samo neko ko neće da shvati ne shvata ko su šefovi i kako to funkcioniše.

7. хаха држали су вучића под опсадом и кажу е не мрдамо одавде док не поднесе оставку нема где да изађе, после пола чуке отишли хахаха

8. Da ne aktiviram temu o teorijama zavere, može i ovde.

Znate šta se meni mota po glavi, da je ona boleštija "Srpski film" smišljena isključivo kao antipropaganda protivu nas.

Nerealno mi je da neko snimi one gadosti, boleštije, bez neke realne veze sa kinematografijom i sve to nazove "SRPSKI FILM".

9. ovaj na skocimisevom profilu, kad se pogleda umanjeno, izgleda isto ko onaj pavijan sto ubijao muslimane na novom zelandu

10. To je inace Ognjen Vranjes, ne znam kako nisi cuo za aferu sa njim i Jelenom celte

11. cuo sam, ima i pise kad se otvori velika slika nego ne znam ovako na malo kako izgleda covek.

12. izgleda ko da oce da ubija muslimane ocigledno

13. Pa rekao bih da oce posebno sada kada je izbacen iz repke

14. U pravu je vucko za obradovica. Obradovic je cetnik okorjeli, dodje li na vlast opet cemo se klat sig

15. Vucic bar ne uvlaci narod u rat, ovaj ce vam jebat majku docepali li se fotelje bit ce inflacije i bombardovanja

16. Pildu dođi na čet, da se koljemo ti i ja

17. mene ne treba bolja potvrda da nevalja precednik ako ga bušnjaci brane

18. Ne, ne nemoj me pogresno shvatiti. Mi volimo samo Čedu, svi ostali su nacionalisti i ne volimo ih jebe nam se bas samo sto je Bosko bas agresivan i uvuci ce vas u nova sranja. Ne treba vam to iskreno

19. kada bosnjaci brane vucica to je neka nova dimenzija.

20. Гледам снимке и дегенкои Ђилас, Борко и Јеремијах без блама препуштају Бошку кормило иако је највећи крш међу њима. Ваљда рачунају да је најсвежија фаца па као неће имати малусе код већине становништва

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.