Протести у БГ

1. Ne, MI5 ima interese preko MI6, MI6 usko sarađuje sa američkom ambasadom, toliko usko da su skoro jedna organizacija. I nema veze koliko je interesa, jedan centar može da naredi. I to rade 20 godina bez problema, od afere Momčila Perišića naovamo samo neko ko neće da shvati ne shvata ko su šefovi i kako to funkcioniše.

https://www.alo.rs/resources/images/0000/046/270/51_1000x0.jpg

Sve su to Englezi organizovali, dojavili Francuima, oni te pronašli u Parizu i poslali u Vašington, onom kauboju.

2. da nemaju tog boska protesti bi im se sveli da slusanje ekva i bg sindikata 2-3 nedelje dok se ne smore.

3. šta se konkretno zamera Bošku?

4. jer reče jedan, zajedno ćemo da izborimo uslove za fer izbore, a onda ću dupe da ogulim da Boška ostavimo u opoziciji... tako prosto

5. Poraz vučićev će ležati u tome što je 10 godina ulagao u internet botove a zaboravio na batinaše i kontramitingaše. Doduše, ko stoji naspram njega mislim da će osrednji kontigent sa Severa od 20 ljudi razjebati bilo koju masu koju vodi Jelena Anasonović

6. i doćiće, kao što su došli 9. marta 91, doduše oni drug booshniaci, ali ne gledam ja te mikro razlike... prekodrinski mesari su vazda bili džoker beogradskih diktatora, što se kaže osveta međeda... štaš ti kad onom u Trebinju neko kaže sve plaćeno i udri dok uzmogneš, guraju se u autobus jeblimaiku

7. gde je zaboravio.kada mu se digne moze trilijardu autobusa da krene u bg.onih krezavaca sto bi se za zajetin jebalo u bulju.jos kada dodas masu sa tribine...nema zime za njega.

8. Pazi kada spominjes trebinje, jer imas jednog opakog predstavnika ovdje

9. Sve su to Englezi organizovali, dojavili Francuima, oni te pronašli u Parizu i poslali u Vašington, onom kauboju.

Pošto je kod vas srbijanaca sve teorija zavjere ispred zadruge, zato vam i država ide tako napredno jer sve nije istina verujem u horoskop i načelnika niša, guglaj ko je Dejvid Gerenbek, Denis Ibišbegović, Terens Majkls Houš alias Džon Dejvid Nejbor, mislim da će ti u prva 3 dokumenta wikileaks-a biti jasno a ako ti je mrsko da listaš wikileaks onda makar prelistaj gdje se i na čijim protestima slikaju dotični i čije izbore nadgledaju i slično.

Al pošto te odveć boli kurac da se cimaš toliko, jer šta to tebe interesuje, jelde, nemoj pjeniti na ljude koje to interesuje, jediš se bez veze, ostarićeš mlad.

Ha, eno Stanija puši kurac nekom na pinku.

10. kad ovo kaže predstavnik naroda čiji izabrani predsednik na random pitanje novinara odgovara sa " a šta to tebe briga", to dobija posebnu dimenziju

11. A neznam ja šta vi imate mesto zadruga ubosni...

12. Bombi ti si stariji... jel i 90-tih i 5.og oktobra bile ovakve revolucije gde su svi na obe strane apsolutno ogavni, nesimpatični i odavali miris pokvarenosti i lopovluka, ili je bilo i prijatnih glavica?

13. Jbg MI6, džabe napredna tehnologija, obučavanje, operativci, provalili vas međedi s guglom.

14. činjenica da je trenutni tas na vagi ciganija sa čmarakane i malo plaćenika sa juga. Takođe cigana. Mater im arkan jebo, pene decenijama o srpstvu, a ćute i brane izdajnika koji prodaje Kosovo. Govna bili govna ostali.

15. Bombi ti si stariji... jel i 90-tih i 5.og oktobra bile ovakve revolucije gde su svi na obe strane apsolutno ogavni, nesimpatični i odavali miris pokvarenosti i lopovluka, ili je bilo i prijatnih glavica

Uvek je bilo raznoraznih grupacija, stim što ja ne mogu da budem realan glede diktatora i onih koji ih podržavaju. To smatram vaspitanjem i evolutivnim razvojem, svet je Ričarde i Henrije obezglavio pre par stotina godina, eto gde se pola Srbije još uvek batrga...

Sa ove naše strane je uvek bilo svačega, ali jbg ne možeš ti da biraš društvo kad su elementarna prava i ljudskost ugrožena. Na kraju krajeva, nas uvek okupi zajednička stvar, u ovom slučaju neprijatelj, ne da smo seli da pijemo kafu i da se družimo.

16. ово ће бити само естетска промјена н00бс

17. Mister_NO
    Jbg MI6, džabe napredna tehnologija, obučavanje, operativci, provalili vas međedi s guglom.

Pa toliko nemate muda da se više i ne skrivaju, jbt Ibišbegović i Gerenbek sa Jeremićevim kadrom lagano šetaju od početka, od kada to osoblje ambasade učestvuje u protestima sasvim legitimno, u fazonu a šta fali šetkamo se? Još kad uzmeš da je Gerenbek obavještajac-karijerni diplomata, znate li vi kakav kadar moraš biti da si u tom ešalonu? E moji Srbi, nikad pameti nećete doći, za šaku eura mater prodajete.

18. Ma samo vi ne dajte Dodu od stranih čpijuna, i sve će dobro bit...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.