Протести у БГ

1. Ne brini se ti za nas, čuvajte svoje guzice :)

2. To sa ambasadama je mim već tolki da je i Beloj lađi bilo, al ono slobodno samouvereno objasni nam s koje strane govno smrdi. :)

3. haha bosanci jebeni, to je šojić

4. Hahha skočimiše što si tolki blek ops

5. inače lik u mardelju zbog nošenja motorne testere... nisam znao za taj zakon

6. Mister_NO
    To sa ambasadama je mim već tolki da je i Beloj lađi bilo, al ono slobodno samouvereno objasni nam s koje strane govno smrdi. :)

Sve su to Englezi organizovali, dojavili Francuima, oni te pronašli u Parizu i poslali u Vašington, onom kauboju.

7. Evo vam mesije na pinku sa sve mapama po studiju, gle ga majke ti

8. šta, ne gledate derbi dela Madonina, gledate pičkoustog?

9. ma nisu englezi organizovali nego je bosko opet poludeo.on s vremena na vreme mora da napravi neku frku.sad je u fazonu-pocecu dotimam.ne mogu da nadjem jedan intervju sa njim gde se on predstavlja kao dobri hrisanin,slavi slavu, ima mnogo dece itd.debil bolesni.

10. jos samo fali patrijarh da baci anatemu na sve koji nisu vucic

11. Ja bih zvao Boška na slavu, razgali atmosferu.

12. najlepši most kod vladičinog hana

13. plače mi se kada vidim koliko je lep vijadukt

14. bosko bi verovatno na slavi drzao govor sa casicom u ruci.zelim mir ovom domu i te munje...svi bi se non stop krstili i kucali casicama.

15. boško? lik koji se zove Boško ne može da bude normalna osoba. Znate li nekog iole normalnog Boška a da nije pokojni Ljubiša Samardžić mada je i on tamo poprilično nerealan? Boško Jakovljević? Boško Buha? Pokojni Boško učitelj? Boško Balaban? Tanja Bošković?

16. bosko divljak zvani bubamara

17. inače, dobra tekma na Meaci

18. bosko divljak zvani bubamara

naročito taj. Ja malopre proguglao i... i dalje neverovatan lik. Autentičnost.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.