Haha, eno prosecan francuz i nemac ceka samo da udjemo u evropsku uniju da zivne i on malo, da se ocese o srbe. Neke procene su da pri ulasku u eu, standard starih zemalja eu da skoci jedno 30%, realno zato nam i ne daju da udjemo.
To za banke je neka druga tema, projektujete i izvrgavate ruglu moje reci. Vucic ne zeli da udjemo u EU, ali zeli da EU misli da zelimo da udjemo tamo. Mislim da Vucic kad je na samo sa Putinom kaze “ma kakva EU, ne ulazimo mi tamo, samo one donacije da pograbimo”. Nesto slicno kao sto Raka kaze drugoj zeni “samo da izmlatim onaj rolat s mesom na brzinu i eto mene”. To je trenutno jedina pametna politika prema EU koju mozemo imati.
Hahah, Boškić nakon ovih protesta ima da bude pandan Koštunici nakon onih. Za desetak godina opet imamo nekog novog vođu, i Dačića kao bitnu glavu, kakva promena, ovo je jebeni reset. LOL
https://www.youtube.com/watch?v=KEVm0iMPET8
hahaha kaze glupi pandur ne smes da narusavas javni red i mir, a covek na gajbi
Haha, eno prosecan francuz i nemac ceka samo da udjemo u evropsku uniju da zivne i on malo, da se ocese o srbe. Neke procene su da pri ulasku u eu, standard starih zemalja eu da skoci jedno 30%, realno zato nam i ne daju da udjemo.
Dobro je prozreo maestro sve.
govnurde.
vecina ljudi plati jer se prepadnu i ne znaju ni sta i kako niti imaju snage da se bune.
европска унија је преко банки исисала четрес милијарди евра из србије, јасно је ко је ту горе прошао
To za banke je neka druga tema, projektujete i izvrgavate ruglu moje reci. Vucic ne zeli da udjemo u EU, ali zeli da EU misli da zelimo da udjemo tamo. Mislim da Vucic kad je na samo sa Putinom kaze “ma kakva EU, ne ulazimo mi tamo, samo one donacije da pograbimo”. Nesto slicno kao sto Raka kaze drugoj zeni “samo da izmlatim onaj rolat s mesom na brzinu i eto mene”. To je trenutno jedina pametna politika prema EU koju mozemo imati.
MAESTRO JEDI GOWNO
званичници еу су експлицитно рекли да нема проширења
Poslednji govor Slobodana Milosevica je suvo zlato.
Nisam ga gledao
Moraću
Čitam ovu Maestrovu analizu i mogu samo reći, obzirom da ne verujem da je trolovao, da je dečko glup ko kurac koji je kačio.
svi uhapseni pusteni iz zatvora, definitivno nema muda nista da uradi i ocekujem da se lupanje beograda nastavi
Da ne kupi političke poene?
Ja dobar duši imam oni nasilnici oće na silu da me skinu a ja ih pustam iz zatvora
Ех, живо се питам како би протестанти у Енглеској прошли да су упали у BBC-јеву зграду.
Nemacka je bolja brt fazon eee znas kad bi svabo provalio u televiziju e pa prc, ne sme, nije njemacka banana drzava ko poslednji ode nek ugasi svetlo
Au pa ovo šou na RTS-u i O2.
Hahah, Boškić nakon ovih protesta ima da bude pandan Koštunici nakon onih. Za desetak godina opet imamo nekog novog vođu, i Dačića kao bitnu glavu, kakva promena, ovo je jebeni reset. LOL
Najjači student prava u istoriji Pravnog fakulteta AV daje pomilovanje za prekršaje.
Jebem te državo.
maestro jel ti jedna od ovih keva ??
https://www.youtube.com/watch?v=CrzK3f6Wwqo
Hahaha
Имају ту неку Мајстро фацу све лол